Hundekjøring

Snitt 5 basert på 146 stemmer

Over 800 har kjøpt opplevelsen

650kr Pris/person

Trysil, Sjusjøen, Geilo, Dovrefjell, Gausdal, Steinkjer

Når du vil gi bort en gave som huskes er hundekjøring en spennende opplevelse. Man suser gjennom vinterdekt skog, trukket av ivrige hunder og det kreves ingen erfaring for å kjøre selv. Gi et gavekort på vinterens vakreste eventyr.

  • Kjør selv eller sitt på
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Fantastisk turopplevelse
  • Cirka 5-8 kilometer kjøring

Om opplevelsen

Gi bort et gavekort på en fantastisk naturopplevelse. Å kjøre med hundespann er en spesiell opplevelse, man kjenner vinden i ansiktet, ser det vakre landskapet som blafrer forbi og hører lyden av mange små poter mot snø - sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

Man er to på hver slede, man deler vanligvis på å sitte på og nyte turen, og å kjøre hundespannet selv. Det krever ingen erfaring å kjøre selv. Turleder kjører eget hundespann først, og de andre følger naturlig etter.

Ved oppmøte får man hilse på hundene, og i noen tilfeller bli med på forberedelsene. Er det ekstra kaldt den dagen er det muligheter for å låne litt ekstra utstyr på stedet. Etter at turlederen har gjort klar hundespannet bærer det av sted i det nydelige vinterlandskapet. Selve turen er tar cirka en time, men man bør beregne å sette av litt ekstra tid til oppmøte og eventuell omkledning. Hundekjøring er garantert en gave man husker!.

Variasjoner på grunn av føret kan forekomme.


Hedmark - Trysil

Turen er åtte kilometer lang og hele opplevelsen tar rundt en time. Selve kjøringen tar cirka 40 minutter avhengig av føret. Man er to personer på hver slede og bytter halvveis i turen. Turer kun tirsdager og torsdager.

Hedmark - Sjusjøen

Turen er seks kilometer lang og hele opplevelsen tar totalt 1,5 time. Selve kjøringen tar cirka 30-45 minutter avhengig av føret. Man er to personer på hver slede og bytter halvveis i turen. Steking av pinnebrød og varm drikke i grillhytte etter kjøring for de som ønsker. 30 minutters kjøring fra Lillehammer.

Oppland - Dovrefjell

Turen er seks-åtte kilometer lang, og hele opplevelsen tar totalt cirka 1,5 time. Selve kjøringen tar cirka 50 minutter, avhengig av føret. Man er to personer på hver slede og bytter halvveis i turen.

Oppland - Gausdal

Turen er seks kilometer lang, og hele opplevelsen tar totalt cirka 1 - 1,5 time. Selve kjøringen tar cirka 40 minutter, avhengig av føret. Man kan varme seg i lavvo mens man venter på tur. Man er to personer på hver slede og bytter halvveis i turen. 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Hundene er vanligvis med på konkurransekjøring og har deltatt i bla. Finnmarksløpet

Buskerud - Geilo

Turen er fem kilometer lang og hele opplevelsen tar totalt en time. Selve kjøringen tar cirka 25-30 minutter avhengig av føret. Man er to personer på hver slede og bytter halvveis i turen. Deltakerne kan få være med på forberedelser om de ønsker og det vil være enkel servering etter tur, der man samles rundt bålet og får lære mer om hundekjøring.

Nord-Trøndelag - Steinkjer

Turen er på mellom 8 - 10 km. Man er to personer på hver slede med seks hunder i spannet. Kjører og passasjer bytter halvveis i turen.Hele turen tar ca 2 timer. Tid på sleden er ca 1,5 timer.


Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Fra desember-påske

Sted

Trysil, Sjusjøen, Geilo, Dovrefjell, Gausdal, Steinkjer

Varighet

Cirka 1 - 1,5 time

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Viktig informasjon

Værforbehold. Husk varme klær!

YouWish garanti

  • Lynrask levering
  • Gratis bytterett
  • 14 dagers angrerett

Gavekortet på Hundekjøring har 1 års gratis bytterett og gyldighet. Sammen med våre leverandører gleder vi oss til å sørge for at mottakeren av denne gaven får en opplevelse som huskes!