Skytepakken for to

Snitt 5 basert på 171 stemmer

Over 800 har kjøpt opplevelsen

890kr Pris for 2 personer

Sandefjord

1195kr Pris for 2 personer

Gjøvik, Steinkjer

Ute etter en kul gave som huskes? Gi to stykker mulighet til å prøve på pistolskyting under kyndig veiledning. Skytepakken for to er en opplevelse det ryker av!

  • Skyting både med revolver og pistol
  • Kyndig veiledning i skyting og sikkerhet
  • Passer både proffe og nybegynnere
  • En morsom og avløsende opplevelse man sent vil glemme

Om opplevelsen

Et gavekort på pistolskyting for to er en kjempe morsom gave, som passer både for de som har skutt tidligere og de som aldri har rørt et våpen. Når du vil overraske med en annerledes gave man husker, er dette midt i blinken! Begge deltakerne får skyte, både med pistol og med revolver. Dette er en opplevelse med krutt i!

Det kiler litt i magen første gang man skal trykke av og fyre løs, men det er ingenting å være nervøs for, sikkerheten er alltid i fokus. Man vil få en grunnleggende innføring i sikkerhet og våpenbehandling, før man får anledning til å skyte under kvalifisert veiledning.


Østfold - Halden

I Halden er det tilrettelagt for de som aldri har skutt før, og foregår på en innendørsbane i en fjellhule. Sesongen går hele året med unntak av fellesferien. Alle instruktører er aktive konkurranseskyttere, og deltagerne vil få både grunnleggende sikkerhetsopplæring, kyndig veiledning i det skytetekniske, samt frihet til å utforske ting i eget tempo. Dette er en variert skyteopplevelse, og man får skyte både med finpistol i .22LR, 9 mm, og med revolver i .357 Magnum. Totalt vil det bli skutt ca. 100 skudd, og opplevelsen varer ca. 2 timer. Alt av utstyr er inkludert, fra våpen og ammunisjon til hørselvern og briller. Det kan være litt kjølig i hulen! Onsdager i ulike uker fra kl. 18.00.

Oppland - Gjøvik

Skytepakken i Gjøvik inkluderer 50 skudd med grovkaliber, 50 skudd med finkaliber og 20 skudd med revolver totalt. Utendørsbane, sesongen går fra mai-oktober

Vestfold- Sandefjord

Begge deltakerne får skyte 100 skudd hver, 50 med pistol og 50 med revolver. Innendørsbane, opplevelsen går en lørdag og søndag i måneden året rundt, unntatt i skoleferier.


Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 16 år

Når?

Sandefjord: siste lørdag og søndag i måneden, med unntak fra juli-august. Gjøvik: Mai-oktober etter avtale. Halden: Onsdager annenhver uke, med unntak i ferie.

Sted

Sandefjord, Gjøvik, Steinkjer

Varighet

Cirka 2 timer

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Viktig informasjon

16 års aldersgrense, må ha med legitimasjon. Deltakere som ikke har skutt før bes møte opp i god tid, for en ekstra grundig sikkerhetsgjennomgang. Avtales med leverandør.

YouWish garanti

  • Lynrask levering
  • Gratis bytterett
  • 14 dagers angrerett

Gavekortet på Skytepakken for to har 1 års gratis bytterett og gyldighet. Sammen med våre leverandører gleder vi oss til å sørge for at mottakeren av denne gaven får en opplevelse som huskes!