#1 på opplevelser

Over 70.000 kunder

Enkelt & raskt

En kontakt – en faktura

Belønning, anerkjennelse og engasjement

Invester i dine medarbeidere. Belønning og anerkjennelse gjennom opplevelser legger til rette for fremtiden. Fornøyde medarbeidere trives og blir!

  • Kjøp med faktura
  • Gratis bytterett

Legg til rette for en vinnende bedriftskultur!

Alle forstår hvor mye en vinnende bedriftskultur har å si for verdiskapingen i et selskap. Vi har alle hørt om selskaper med eksepsjonell vekst som viser til nettopp dette. Opplevelser fra YouWish.no kan hjelpe deg mot målet.

En god, positiv og fremoverlent bedriftskultur skaper medarbeidere med motivasjon, positivitet, lojalitet mot selskapet, lav turnover, og god produktivitet for å nevne noe. Denne kulturen vil lede til bedre resultater, fornøyde kunder og en sterkere bunnlinje.

Bedriftskulturen skapes gjerne ut av en felles hensikt uttrykt gjennom misjon, visjon og verdier som reflekteres i adferd og holdning. Det er enklere sagt enn gjort å få denne gode ånden blant medarbeidere i et selskap. Det vil være viktig å lede som et forbilde, og ikke minst - tilrettelegge og belønne adferd og holdninger som er på linje med selskapets. Gaver fra YouWish.no kan være det lille ekstra dere trenger!

For å skape den vinnende kulturen er det viktig å belønne og anerkjenne arbeid av medarbeidere som er i linje med selskapets ønskede verdier. Belønning og anerkjennelse gir til en viss grad mulighet for å forme medarbeidernes adferd og holdninger. For mange mennesker er anerkjennelse så viktig at det vil drive dem til å gjøre en stor innsats.

I salgsorganisasjoner er det vanlig at mange jobber på pur konkurranseinnstinkt og for å bli best. Gjennom å belønne en viss adferd vil det bidra til å skape nettopp mer av det! Med en klar strategi for hvilke resultater, arbeidsoppgaver og holdninger som ønskes, og anerkjenne dette på riktig på måte vil det bidra til å drive engasjement i den retningen selskapet har som målsetning. Opplevelser fra YouWish.no er perfekte gaver for alle anledninger!

Opplevelser er veien å gå!

På vei mot å skape en vinnende bedriftskultur gjennom å gi anerkjennelse på en god måte, er opplevelser perfekt! For hva skal man kjøpe til den som har alt, og som faktisk blir satt pris på? I dag har alle ”alt” fra før av, men opplevelser får man aldri for mye av. Hvis man kan gi medarbeidere tid å tilbringe med nære og kjære vil dette garantert bli satt pris på.

Derfor skal du velge YouWish.no

YouWish.no er størst i Norge på opplevelsesgaver og tilbyr sammen med de beste arrangører flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Betal med faktura men motta likevel ditt e-gavekort direkte! Hos oss har mottaker alltid 365 dagers gratis bytterett. Vår kundeservice er åpen mellom 10-16 alle hverdager.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den perfekte gaven idag! 22 33 33 40

Vårt tilbud

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Velg mellom spesifike opplevelser, temabokser eller åpent gavekort hvor du velger summen og mottaker opplevelsen.

Kjøp på nett, motta gavekortet direkte, betal med faktura!

Se våre produkter

Lyst å snakke med noen? Ring oss, så hjelper vi deg! 22 33 33 40

Populære bedriftsgaver