Gaver til ansatte

Invester i dine medarbeidere og bygg for fremtiden. Opplevelser er gaver dine ansatte vil huske og fornøyde ansatte trives og blir!

  • Kjøp med faktura
  • Gratis bytterett

Gaver dine ansatte vil sette pris på

Dine ansatte utgjør selskapet, og i en tid der kompetanse allerede er en stor del av suksessen gjelder det å holde på nøkkelspillerne og sørge for at de ansatte trives i bedriften. Opplevelser fra YouWish.no er perfekte ansattgaver som blir satt pris på og til et minne for livet.

Det er mange ting som kan skape trivsel, og i en travel hverdag er det ikke sikkert at man får fram hvor stor pris man setter på de ansatte. Man skal ikke ta det for gitt at medarbeiderne føler seg satt pris på selv om ledelsen tenker det. Det å si at man er fornøyd med sine ansatte er viktig, men å vise det er viktigere. Sørg for at når du kjøper dine ansattgaver at dine kollegaer faktisk føler at de blir sett og satt pris på, hvis ikke det kan det faktisk virke mot sin hensikt og gi motsatt effekt.

Opplevelser er veien å gå!

Hva kjøper du til den som har alt? Og hva er det de ansatte faktisk ønsker seg? Opplevelser får man aldri for mange av og med gaver fra 150 kr finner du alltid noe for enhver anledning. Gi dine medarbeidere tid med sine nære og kjære, det vil de garantert sette pris på! Hva med en weekendreise, gourmetmiddag, actiontur eller spa? Som bedrift kan du kjøpe gaver på faktura og få e-gavekort tilsendt på 5 minutter.

Derfor skal du velge YouWish.no

YouWish.no er størst i Norge på opplevelsesgaver og tilbyr sammen med de beste arrangører flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Betal med faktura men motta likevel ditt e-gavekort direkte! Hos oss har mottaker alltid 365 dagers gratis bytterett. Vår kundeservice er åpen mellom 10-16 alle hverdager.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den perfekte gaven idag! 22 33 33 40

Vårt tilbud

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Velg mellom spesifike opplevelser, temabokser eller åpent gavekort hvor du velger summen og mottaker opplevelsen.

Kjøp på nett, motta gavekortet direkte, betal med faktura!

Se våre produkter

Lyst å snakke med noen? Ring oss, så hjelper vi deg! 22 33 33 40

Populære temabokser