Bedriftsgaver

Bygg gode relasjoner til kunder, leverandører og samarbeidspartnere gjennom opplevelser.

  • Kjøp med faktura
  • Gratis bytterett

Bedriftsgaver som bygger relasjoner

Betydningen av gode relasjoner til kunder, leverandører, samarbeidspartnere og viktige kontakter kan være avgjørende for en virksomhet. Vi handler helst av personer vi kjenner, liker og stoler på!

Smarte bedriftsgaver bygger sterke relasjoner og skaper lojalitet hos kunder. De kan til og med få leverandører, kontakter og partnere til å gjøre det lille ekstra, som å gå utenfor vanlig prosedyre for å hjelpe deg. Innovative produkter, store annonsekampanjer, og gode priser er vel og bra det, men hemmeligheten til en blomstrende virksomhet er gode relasjoner.

Spør du gründere og profesjonelle selgere hva deres viktigste ressurs er og du vil ofte få til svar ”nettverk og personlige relasjoner”. Å kultivere og styrke relasjonene rundt selskapet burde være i fokus og ha et eget avsnitt i budsjettet.

I en businessrelasjon er det viktig at ditt produkt passer behovet til kunden. En relasjon er noe som bygges over tid og formes med deg og ditt selskap. For å beholde et godt forhold må det vedlikehold til. Av og til er det viktig å vise sin takknemlighet for den relasjonen man har, og uttrykker at man verdsetter den. Det bør såklart gjøres med ord, men vise det med handling kan også være riktig.

Opplevelser er veien å gå!

Bedriftsgaver som huskes! De fleste vil sette pris på en gave, og en opplevelse spesielt! Pass på å gjøre gaven personlig. Har din kontakt familie? Gi en familiepakke. Liker han eller hun action og spenning? Hvorfor ikke gi en tur med supersportsbil? Youwish.no har flere hundre forskjellige opplevelser så det finnes noe for alle. Gode opplevelser er lik kvalitetstid, og det setter man alltid pris på.

Derfor skal du velge YouWish.no

YouWish.no er størst i Norge på opplevelsesgaver og tilbyr sammen med de beste arrangører flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Betal med faktura men motta likevel ditt e-gavekort direkte! Hos oss har mottaker alltid 365 dagers gratis bytterett. Vår kundeservice er åpen mellom 10-16 alle hverdager.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den perfekte gaven idag! 22 33 33 40

Vårt tilbud

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Velg mellom spesifike opplevelser, temabokser eller åpent gavekort hvor du velger summen og mottaker opplevelsen.

Kjøp på nett, motta gavekortet direkte, betal med faktura!

Se våre produkter

Lyst å snakke med noen? Ring oss, så hjelper vi deg! 22 33 33 40

Populære temabokser