Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr i samarbeid med nøye utvalgte arrangører gavekort på opplevelser. Vår visjon er at YouWish-opplevelser skal være en berikelse, skal skape minner og kan knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker. Som bedrift kjøper du enkelt med faktura og mottar e-gavekort direkte.

Ok, ta meg til nettbutikken

1. Kjøp

Velg en opplevelse eller et åpent gavekort, kjøp på nett, motta e-gavekort på 5 minutter, betale med faktura.

2. Book

Mottaker booker selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer og kontakter deretter arrangøren direkte.

3. Opplev

Mottakeren møter til avtalt tid og gjennomfører opplevelsen. Husk kamera slik at opplevelsen kan foreviges!

Slik handler du på YouWish.no

Vi tilbyr en rekke muligheter for å finne den perfekte gaven, velg mellom kategorier, sted og gavetips eller benytt søkefeltet i menyen. Du kan også benytte deg av filter på alle kategorisider for å begrense ditt søk på sted og prisintervall.

Samle de produkter du ønsker kjøpe ved å klikke på "Legg i handlevogn" på produktsiden. Da legger vi produktet i din handlevogn til høyre på menyen. Når du er klar til å betale klikker du på "Handlevogn" til høyre på menyen og fortsetter deretter til kassen. Der følger du steg for steg og betaler helt til slutt. Når du har betalt så kommer du til kvitteringssiden hvor du har mulighet til å skrive en personlig hilsen. Du mottar kvittering og verdibeviset på mail like etter at kjøpet er gjennomført.

Synes du at det er vanskelig å velge? Velg et åpent gavekort, det gir mottaker en valgfri sum som kan brukes for å kjøpe den opplevelsen som faller i smak.