#1 på opplevelser

Over 70.000 kunder

Enkelt & raskt

En kontakt – en faktura

Sosiale medier og konkurranser

Skape engasjement og tilfør verdi gjennom opplevelser. Få flere følgere gjennom å engasjere dine fans med premier og konkurranser!

  • Kjøp med faktura
  • Gratis bytterett

Perfekte premier til konkurranser i Sosiale medier

Vi lever i en tid hvor nettverk og din innflytelse hos dine følgere er viktigere enn noensinne. Så hvordan kan du få flere følgere og vinne nye kunder i dagens mediestøy på sosiale medier?

Som alt annet her i verden så handler det om verdiutveksling. Hva tilbyr du av opplevd verdi for dine følgere? Deler du innhold som er verdifullt? Snakker du TIL dine følgere eller MED dine følgere? Motivasjonen for å følge din bedrift oppstår når verdien er stor nok til at man ikke vil gå glipp av neste innlegg.

For å effektivt bygge dine sosiale kanaler må du jobbe med å tilføre en verdi til dine eksisterende og nye potensielle følgere.

En måte å gjøre dette på er å gi bort premier i forbindelse med konkurranser, spørreundersøkelser og lignende. Hva er da bedre en opplevelser for å skape verdi og motivasjon hos dine følgere?

YouWish.no tilbyr over 450 opplevelser i en rekke segment, en premie fra oss passer for alle typer og anledninger i en tid der alle «har alt». Opplevelser engasjerer og motiverer. Du kjøper dine gaver på faktura og får e-gavekorten tilsendt på 5 minutter. Hva blir deres neste konkurranse?

Opplevelser er veien å gå!

På vei mot å skape en vinnende bedriftskultur gjennom å gi anerkjennelse på en god måte, er opplevelser perfekt! For hva skal man kjøpe til den som har alt, og som faktisk blir satt pris på? I dag har alle ”alt” fra før av, men opplevelser får man aldri for mye av. Hvis man kan gi medarbeidere tid å tilbringe med nære og kjære vil dette garantert bli satt pris på.

Derfor skal du velge YouWish.no

YouWish.no er størst i Norge på opplevelsesgaver og tilbyr sammen med de beste arrangører flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Betal med faktura men motta likevel ditt e-gavekort direkte! Hos oss har mottaker alltid 365 dagers gratis bytterett. Vår kundeservice er åpen mellom 10-16 alle hverdager.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den perfekte gaven idag! 22 33 33 40

Vårt tilbud

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Velg mellom spesifike opplevelser, temabokser eller åpent gavekort hvor du velger summen og mottaker opplevelsen.

Kjøp på nett, motta gavekortet direkte, betal med faktura!

Se våre produkter

Lyst å snakke med noen? Ring oss, så hjelper vi deg! 22 33 33 40

Populære bedriftsgaver