Sosiale medier og konkurranser

Skape engasjement og tilfør verdi gjennom opplevelser. Få flere følgere gjennom å engasjere dine fans!

  • Kjøp med faktura
  • Gratis bytterett
Ta meg til nettbutikken

Perfekte premier til konkurranser i Sosiale medier

Vi lever i en tid hvor nettverk og din innflytelse hos dine følgere er viktigere enn noensinne. Så hvordan kan du få flere følgere og vinne nye kunder i dagens mediestøy på sosiale medier?

Som alt annet her i verden så handler det om verdiutveksling. Hva tilbyr du av opplevd verdi for dine følgere? Deler du innhold som er verdifullt? Snakker du TIL dine følgere eller MED dine følgere? Motivasjonen for å følge din bedrift oppstår når verdien er stor nok til at man ikke vil gå glipp av neste innlegg.

For å effektivt bygge dine sosiale kanaler må du jobbe med å tilføre en verdi til dine eksisterende og nye potensielle følgere.

En måte å gjøre dette på er å gi bort premier i forbindelse med konkurranser, spørreundersøkelser og lignende. Hva er da bedre en opplevelser for å skape verdi og motivasjon hos følgere? På YouWish.no finner du flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett! Hva blir din neste konkurranse?

Premier som skaper engasjement!

YouWish.no tilbyr flere hundre opplevelser i en rekke segment, så en premie fra oss passer for alle typer og anledninger i en tid der alle «har alt». Vi tilbyr opplevelser fra 150 kr til over 10.000 kr, hva med en weekendreise, gourmetmiddag, actiontur eller spa? Som bedrift kan du kjøpe gaver på faktura og få e-gavekort tilsendt på 5 minutter.

Vårt tilbud

Ett gavekort, flere hundre opplevelser! Med ett åpent gavekort velger mottaker selv hva de ønsker seg blant flere hundre flotte YouWish-opplevelser. Gi bort gaven dine ansatte vil sette pris på, kjøp enkelt og raskt på nett, betal med faktura og motta gavekortet direkte!

Lyst å snakke med noen? Ring oss, så hjelper vi deg! 22 33 33 40

Populære opplevelser

Sikker netthandel

Betalingsalternativ

Vi sender med

Hva sier våre kunder?

Slik fungerer det

Les mer