Arctic light snøscootersafari

1850kr Pris/person

Alta

Oppgi antall

Arctic light snøscootersafari tar gruppen med på tur i variert terreng langs den gamle post-og handelsruten til Karasjok fra Alta

  • 2,5 times tur
  • Lån av varmedresser, hjelm og hansker inkludert
  • Henting fra Alta sentrum
  • Inngang til Igloo hotell

Om opplevelsen

Gi bort en eventyrlig snøscootersafari i Alta - her får man mulighet til å oppleve nordlyset og se ville dyr på turen.

Deltakerne hentes i Alta sentrum og blir kjørt til Sorrisniva (cirka 20 minutter). På plass i Sorrisniva før turen starter får alle riktig og varm bekledning, slik som varmedresser, sko, hjelm og hansker. Det anbefales at man bruker ullundertøy under varmedressene. Her blir det også en sikkerhetsgjennomgang og man blir også gjort kjent med snøscooterne. Det kreves ingen tidligere erfaring med snøscooterkjøring, men man må førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter for å kjøre.

På turen kjører man gjennom variert terreng hvor man kommer tett på den arktiske naturen. Her bør man se etter dyrespor, kanskje får man et møte med ville dyr? Turen går til tider i høyt tempo. Et besøk til Igloo hotellet i Sorrsniva er også inkludert i opplevelsen, og man har god tid til å titte seg omkring i hotellet før avreise tilbake til Alta. Man kan kose seg med en varmende "isdrink" i hotellets spektakulære isbar før turen går tilbake.

Foto: Foto: Frikant AS/Sorrisniva

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Desember-april

Sted
Alta
Varighet

2,5 time

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Må ha førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter. Det anbefales å ha ullundertøy under varmedressen.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler