Dropskurs

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

350kr Pris/person

Tilgjengelig i Asker

Oppgi antall

Årets mest smakfulle gave? Lær å lage egne, hjemmelagde drops med dropskurs. En nyttig og morsom opplevelsesgave for den som liker å skape og simpelthen elsker søtsaker.

  • Ta med egenlagde drops hjem etter kurs
  • Sosialt og moro på kurs
  • Få gode tips til å lage gode drops hjemme
  • Alle ingredienser finnes på kurslokalet
  • Ta med barna

Om opplevelsen

Kjenner du noen med sans for det søte? Et dropskurs er da en perfekt opplevelse, hvor man får lære å lage egne, lekre drops selv. Med god veiledning er det enkelt!

På kursstedet får alle deltakerne utdelt forkleder og alle ingredienser er på plass, man trenger ikke ta med noe selv. Typiske allergifremkallende ingredienser som melk, nøtter og gluten er utelukket og det brukes kun naturlige ingredienser i dropsene. Deltakerne får være med på alle forberedelser fra A til Å, slik at man enkelt kan klare å lage drops også hjemme senere. Kurslederen gir god veiledning, og det er hele tiden mulighet til å stille spørsmål underveis. Kanskje kan man gjøre sin egen tvist på dropsene? Bare fantasien setter grenser for hvilke deilige smaker man kan bruke.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i gruppe

Alder

Fra 7 år

Når?

Visse datoer, året rundt. Avtales med leverandør etter booking.

Sted
Asker
Varighet

1 time, 45 minutter.

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler