Ølsmaking for to

690kr Pris for 2 personer

Halden

Oppgi antall

890kr Pris for 2 personer

Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Horten

Oppgi antall
  • Over 1500 har kjøpt opplevelsen

Gi en ølsmaking i gave! Visst er øl godt å drikke, men hvor mye kan dere om denne tradisjonsrike drikken egentlig? Ølsmakingen byr på historie, fun facts og spennende smaker. En perfekt opplevelse å gi i gave til et par eller to venner, garantert smakfullt!

  • Smak på spennende øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • Ingen forkunnskaper kreves

Om opplevelsen

En deilig og lærerik opplevelsegave som vil falle i smak! Gi bort et gavekort på ølsmaking til et kjærestepar, eller hvorfor ikke til en venn og bli med selv? I løpet av kurset får man et innblikk i prosessen bak å lage skummende, gylden øl. Man får en enkel gjennomgang av ølproduksjon og brygging, og ikke minst råvarene. Hva gjør humle og malt for smaken? Hva er det som gjør en øl mer bitter enn sødmefylt?

Under den praktiske delen ølsmakingen får man servert fem ulike typer øl fra forskjellige bryggerier rundt om i verden, ofte svært lokale øl. Kurslederen kan fortelle om historien bak disse øltypene, ofte med noen fun facts på lager. Det blir også god tid til å stille alle spørsmål man måtte ha.

Ølsmaking er en flott opplevelse å gi bort til de som setter pris på god øl, og ønsker å lære mer. Denne opplevelsen er for to personer, så du kan gi gavekort til kjæresten og håpe på å få bli med selv! Opplevelsen gjøres i gruppe sammen med andre.

Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av ølsmaking fra sted til sted.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for to personer

Alder

Fra 18 år

Når?

Visse datoer, onsdag- lørdag

Sted
Halden, Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Horten
Varighet

1-1,5 time

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted