Sommerrevy

425kr Pris/person

Fredrikstad

Oppgi antall

Over 100 har kjøpt opplevelsen

Ta med deg en du er glad i på sommerrevy i flotte Fredrikstad. Her får du oppleve lun humor i et gammelt båthus helt nede langs bryggekanten.

  • Sommershow med profesjonelle revyartister
  • Unik beliggenhet og atmosfære
  • Spilt for over 60.000 gjester
  • Lun humor, sang og show

Om opplevelsen

Skap et hyggelig sommerminne med en billett til sommershow i Fredrikstad. Teaterets beliggenhet og atmosfære helt unik, teatret har egen brygge, så her har du mulighet å besøke revyen med egen båt!

Revyen har blitt en fast og kjær sommertradisjon etter å ha blitt spilt i 10 år for mer enn 60.000 gjester. For mange sommergjester, blir det ingen sommer uten denne revyen som spilles gjennom hele sommeren, fra juni og ut august. På scenen står Pål Nielsen, Atle Jensen og Bjørnar Spydevold sammen med Rogers Revyorkester - som de har gjort gjennom mange år. Spillestedet - Båthusteatret - ligger bryggelangs i Fredrikstad sentrum, med egen brygge. Derfor er det til og med mulig å besøke revyen med egen båt!

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Fra 25.juni til 27.august, 26 spilledatoer.

Sted
Fredrikstad
Varighet

Cirka to timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Ingen aldersgrense, men passer best for voksne.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler