Spøkelsesvandring for familien

249kr Pris for 5 personer

Halden

Oppgi antall

Hysj! Hva var det? Kommer skyggene nærmere? Spøkelsesvandring er en annerledes opplevelsesgave som får det til å gå kaldt nedover ryggen til hele familien.

  • Oppdag gammel og grufull historie fra virkeligheten
  • Spøkelseskart til barna
  • Skrekkblandet fryd
  • En annerledes og spennende vandring man husker
  • Audioguide som forteller om områdets historie

Om opplevelsen:

Når du vil finne på noe nytt med familien eller gi en gave som huskes er spøkelsesvandring midt i blinken. Gi bort en spøkelsesvandring som tar familien med til fryktinngytende adresser, ekle kjellere, mørke bakgater og andre plasser man egentlig ikke burde være etter mørkets frembrudd. Det er ingenting for dem med dårlige nerver!

Man blir med tilbake til en svunnen tid da livet var hardt og ofte ble kort. Vandringen er ikke bare ekkel, det er massevis av interessante historie, men dog ganske blodig. Dette blir ingen vanlig søndagstur, men en spennende og annerledes vandring som setter sine spor.

Man kikker seg over skulderen når man rundet hjørnet, kanskje er det noen som lusker i skyggene? Spøkelsesvandring for to er en opplevelse med skrekkblandet fryd!

Halden har en gammel historie og har sett sitt av grufullheter. Man kan forvente at det er en del hvileløse sjeler som går igjen og ønsker å fortelle sin historie. I Halden går man på spøkelsesvandring på egenhånd og oppdager Fredrikstens festnings gyselige atmosfære. Gå på hulevandring blant spøkelser og slaver, det er en fare for å møte på Den hvite dame.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for hele familien

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Fra mai-august

Sted
Halden
Varighet

Cirka 1, 5 time

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler