Tubing på vann

550kr Pris for 2 personer

Ytre Enebakk

Oppgi antall

Tubing etter båt er en morsom og fartsfylt hobby som alle kan få til! Det er vått, det kiler i magen og man må holde seg godt fast i svingene. Et gavekort på tubing på vann kan gis til et par, eller to venner som har lyst til å få det meste ut av sommeren!

  • Morsom sommeropplevelse for to
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Motorbåt med masse krefter drar tuben
  • Opplevelse med høy fart

Om opplevelsen

Ønsker du å gi bort en gave med litt action, men som ikke forutsetter noe forkunnskap, da er tubing på vann perfekt! Det går kjempefort når den kraftige motorbåten virkelig drar på, så det gjelder å holde seg godt fast i svingene.

Tuben ser ut som en stor smultring, laget i et holdbart materiale og festet med line til en båt med mye hestekrefter. Tuben er helt flat på undersiden slik at den skal kunne fly i høye hastigheter på vannet. Når deltakerne føler seg trygge kan båtføreren ta krappere svinger og gi mer gass, det får det til å kile i magen når tuben gjør små hopp på vannet. Båtføreren går igjennom praktisk informasjon før kjøring. Lån av alt nødvendig utstyr som tube og flytevest inngår.

Gi et gavekort på tubing til en kompis, eller til kjæresten din, alle liker en aktiv date!

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Sommerhalvåret

Sted
Ytre Enebakk
Varighet

20 minutter

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler