Tur med damplokomotiv

170kr Pris/person

Sørumsand

Oppgi antall
  • Over 50 har kjøpt opplevelsen

Gi et gavekort på en tur tilbake i tid. En drøy halvtime fra Oslo tøffer dette lille toget trofast sommeren igjennom og gir en hyggelig tur for store og små.

  • Passer for alle aldre
  • Sightseeingtur med lokomotiv
  • Koselig tur med gammelt tog
  • Kjøres sommer og rundt juletider

Om opplevelsen

Gi et gavekort på en tur med dette lille, damplokomotivet, det er moro for både og små. Toget kjører en museumsbane som er i overkant av 4 km av den opprinnelige togstrekningen. Man kan velge mellom 3. klasse med trebenker og 2. klasse, der to norske konger har reist, med standsmessige plysjseter. Til og med billetten er i gammel stil, det føles som en tur tilbake i tid. Linjen er åpen på søndager hele sommeren igjennom, og har også vinter- og juletogkjøringer. Toget kjører fra Sørumsand og på godværsdager bruker de lokalkjente å gå av for en piknik i den idylliske parken på den midterste stasjonen og så ta en senere avgang tilbake til Sørumsand.

Toget kjører fra Sørumsand, stopper på Bingsfos og snur på Fossum, og så tøffer den tilbake samme vei med et litt lengre stopp på Bingsfos.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Søndager 14.juni-13.september og 29.november- 27.desember.

Sted
Sørumsand
Varighet

Cirka 40 minutter

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted