Tur med damplokomotiv

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

170kr Pris/person

Tilgjengelig i Sørumsand

Oppgi antall

Gi et gavekort på en tur tilbake i tid. En drøy halvtime fra Oslo tøffer dette lille toget trofast sommeren igjennom og gir en hyggelig tur for store og små.

  • Passer for alle aldre
  • Sightseeingtur med lokomotiv
  • Koselig tur med gammelt tog
  • Kjøres sommer og rundt juletider

Om opplevelsen

Gi et gavekort på en tur med dette lille, damplokomotivet, det er moro for både og små. Toget kjører en museumsbane som er i overkant av 4 km av den opprinnelige togstrekningen. Man kan velge mellom 3. klasse med trebenker og 2. klasse, der to norske konger har reist, med standsmessige plysjseter. Til og med billetten er i gammel stil, det føles som en tur tilbake i tid. Linjen er åpen på søndager hele sommeren igjennom, og har også vinter- og juletogkjøringer. Toget kjører fra Sørumsand og på godværsdager bruker de lokalkjente å gå av for en piknik i den idylliske parken på den midterste stasjonen og så ta en senere avgang tilbake til Sørumsand.

Toget kjører fra Sørumsand, stopper på Bingsfos og snur på Fossum, og så tøffer den tilbake samme vei med et litt lengre stopp på Bingsfos.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Søndager 14.juni-13.september og 29.november- 27.desember.

Sted
Sørumsand
Varighet

Cirka 40 minutter

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler