Ta Grønt Kort

1950kr Pris/person

Ulefoss, Skedsmo

Oppgi antall

Grønt kort er obligatorisk for alle som vil spille golf. Selv om golf ser lett ut på TV, er det mer krevende enn man tror! Gi bort en morsom og lærerik opplevelse som gir den heldige mottakeren mulighet til å kunne spille på baner over hele verden.

  • Obligatorisk kurs for nybegynnere som vil lære å spille golf
  • Morsomt, lærerikt og utfordrende
  • Ni timer med involvering i alle spillets elementer: teori/regler, etikette, praksis, sving, nærspill, banespill og course mng.
  • Passer for alle aldre

Om opplevelsen

Golf handler ikke bare om å svinge med kølla og håpe på at man treffer ballen. Man må først ha tatt et obligatorisk grøntkort kurs med teori, regler og etikette samt en god porsjon praksis, sving og nærspill. Deretter er det tid for banespill og course mng. Denne opplevelsen er beregnet på nybegynnere og byr på alt dette. Dette er en ypperlig opplevelse å gi til alle som ønsker å utforske golfverdenen.

Blir den heldige mottakeren eller jubilanten bitt av basillen etter å ha gjennomført kurset, kan vedkommende reise over land og strand og konurrere på spennende baner verden over. Dette kurset byr på både utfordring, hjernetrim og moro.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Mai-oktober

Sted
Ulefoss, Skedsmo
Varighet

9 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted