Kundeservice

Hei, og velkommen til oss! På denne siden har vi samlet nyttig informasjon som vi tror kan være til hjelp hvis du lurer på noe.

Spørsmål og svar

Vi oppgir ikke navn på våre leverandører. Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes.

Skulle det likevel være noen mangler så ta kontakt, vi ordner alltid opp!

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon så hjelper vi deg. Husk å oppgi ditt verdibevisnummer ved henvendelse.

Bytteretten gjelder innen gyldighetstiden, og så lenge opplevelsen ikke er booket hos leverandøren. Gyldighetstiden står på gavekortet.

Gå til youwish.no/book. Her oppgir du ditt verdibevisnummer, (12 siffer, står på gavekortet/elektronisk verdibevis) og vil da få tilgang til all bookinginformasjon. Deretter kontakter du leverandøren på oppgitt måte og booker en dato for gjennomføring.

Booking må gjøres innen gyldighetstiden, og så lenge opplevelsen er i sesong. Gyldighetstiden står på på gavekortet.

Nei, våre gavekort har en gyldighet på 365 dager og vi utsetter ikke gyldigheten på gavekortet.

Opplevelsen må bookes innen gyldighetstiden på gavekortet. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg med å booke før gavekortet går ut.

Se alle spørsmål og svar her

Slik booker du

Jeg har fått et gavekort. Hva skjer nå?

Du har enten fått et gavekort på en spesifikk opplevelse eller et åpent gavekort med en gitt verdi. Har du fått en opplevelse eller et åpent gavekort? Klikk på et av valgene for å gå videre.

Alltid hos YouWish.no

  • Gratis bytterett
  • Levering direkte
  • 14 dager angrerett

Slik fungerer det

  1. 1. Kjøp en opplevelse
  2. 2. Mottaker booker tid
  3. 3. Gjennomfør opplevelsen

YouWish.no selger gavekort på opplevelser. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi flere hundre opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Mottaker tar selv kontakt med leverandør og booker tid for gjennomføring. Les mer.

Finn en opplevelse du vil gi bort i gave, enten ved å søke i søkefeltet, filtrere på kategorier og gavetips eller sted. Legg opplevelsen i handlekurven og fyll inn din betalingsinformasjon. Etter kjøp av gavekort har du mulighet til å skreddersy ditt elektroniske verdibevis med en personlig hilsen.

Hos YouWish.no betaler du trygt med kort, faktura eller YouWish-gavekort. Vi oppfyller alle krav for en sikker og kryptert betaling på nett.

Ved hver bestilling mottar du et elektronisk verdibevis på 5 minutter. Du kan enkelt skreddersy verdibeviset med en personlig hilsen helt kostnadsfritt. Du kan også velge vår eksklusive gaveeske, denne koster 89 kr for eske og frakt. Leveringstid 2-4 dager med posten.

YouWish.no har 365 dagers bytterett. Bytteretten gjelder alle YouWish-opplevelser. Du kan bytte til en eller flere opplevelser og legge til mer penger hvis du ønsker.

Bytteretten gjelder innen gyldighetstiden, og så lenge opplevelsen ikke er booket hos leverandøren. Gyldighetstiden står på gavekortet.

Booking gjør mottaker enkelt inne på ”Booke din opplevelse”. Oppgi ditt verdibevisnummer (12 siffer) og få tilgang til all bookinginformasjon. Ta kontakt med leverandøren på oppgitt måte og book en dato for gjennomføring.

Booking må gjøres innen gyldighetstiden, og så lenge opplevelsen er i sesong. Gyldighetstiden står på gavekortet.

Kontakt oss

YouWish.no sin kundeservice er åpen alle hverdager mellom kl: 10-16. Vi svarer vanligvis på e-post innen tre timer i åpningstiden.

YouWish.no ble grunnlagt i 2012 med målet om å bli Norges største leverandør av opplevelsesgaver. YouWish.no tilbyr i dag et bredt spekter opplevelsesgaver og sammen med de beste arrangørene tilbyr vi opplevelser av ypperste kvalitet. Vår visjon er at YouWish-opplevelser skal være en berikelse. Gaver som skaper minner og kan knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker. Les mer

Er du en leverandør av kvalitetsopplevelser? I YouWish.no jobber vi konstant med å forbedre både det geografiske tilbudet, og stadig utvide sortimentet med de beste opplevelsene på markedet.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, enten på lars@youwish.no eller 22 33 33 40.

Er du interessert i å jobbe med Norges største nettbutikk for opplevelsesgaver? Vil du bli det neste medlemmet på YouWish-teamet?

Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket, men vi tar alltid i mot gode, åpne søknader. Du kan sende søknaden til bjorn@youwish.no og merk e-posten med ”åpen søknad”. Søknaden bør være kortfattet og samtidig formidle hvem du er og hva du er god på!