Personvernerklæring

Introduksjon

YouWish.no forplikter seg til å beskytte data og personvern for sine kunder og mottakere. YouWish.no skal være tydelige i hvilken informasjon som blir samlet inn, samt hvordan den blir brukt og beskyttet.

Prinsipper

YouWish.no sin personvernpolicy følger følgende prinsipper som veileder håndtering av dine personopplysninger:
  • Det skal være åpenhet og tydelighet rundt hvordan data blir samlet inn, behandlet og brukt.
  • Datainnsamling skal følge gjeldende lover og regler på en måte som er transparent.
  • Data skal kun samles inn for spesifikk bruk som er nødvendig, og skal ikke brukes utenom det.
  • Datainnsamling skal ha høy sikkerhet, og data som samles inn skal være tilfredsstillende beskyttet.
  • Data skal ikke sendes til en tredjepart med unntak av samarbeidspartnere, når det er nødvendig for å levere YouWish.no sin tjeneste.
  • Det skal være enkelt å opprettholde og respektere rettighetene til kunder og mottakere.

Hvilken personlig data blir samlet inn

Personlig informasjon er data som kan bli brukt for å identifisere og kontakte kunde eller mottaker. YouWish.no samler aldri inn sensitiv data som omfattes av EUs General Data Protection Regulation (GDPR). Når YouWish.no blir brukt og vi samler inn data, pliktes vi til at informasjon blir brukt til følgende formål som beskrevet på denne siden.

Du gir ditt samtykke til behandling av personlige opplysninger som er nødvendige for at YouWish.no skal kunne levere avtalte produkter og tjenester til deg, samt oppfylle lovpålagte krav overfor offentlig myndighet. YouWish.no har berettiget interesse for behandlingen av denne personlige informasjonen i forbindelse med for eksempel markedsføring, analyse, kredittsjekk og håndtering av svindel.

A. Kjøp & booking

Ved kjøp og booking kan YouWish.no innhente følgende informasjon fra kunde eller mottaker: e-post, fullt navn, telefonnummer, adresse og gavekortnummer (verdibevisnummer). YouWish.no bruker ovenstående informasjon til følgende hensikt:
  • Levering av ordre
  • Booke opplevelse(r)
  • Forebygge og oppdage svindel
  • Utstede spørreskjema om erfaring med YouWish og deres arrangører
  • Gi support gjeldende produkter, tjenester, booking og behandling av klager
  • Håndtere reklamasjoner og returer

Detaljer om betalingsinformasjon

Når du handler fra YouWish.no, kan du være trygg på at betalingen din er sikker. YouWish.no samler ikke inn din betalingsinformasjon, kun betalingsidentifikatorer. Dine konto- og bankdetaljer samles kun inn av våre leverandører av betalingstjenester, som alle er sertifisert for deres sikkerhetsstandarder.

Detaljer om produktomtaler

Etter at du har gjennomført en opplevelse med gavekort fra YouWish.no, vil du motta en mail i etterkant hvor du får muligheten til å gi en omtale av opplevelsen du hadde hos arrangøren. Omtalen du gir gjør det mulig for både oss og arrangørene våre å forbedre opplevelsene som tilbys gjennom YouWish. Dersom du ønsker å gi en omtale av din opplevelse, samler vi inn navn, alder og e-postadresse. Disse omtalene vil bli publisert på opplevelsens produktside på YouWish.no, slik at andre kunder kan lese om opplevelsen din. Navnet og alderen du oppgir når du sender inn en omtale blir synlig på produktsiden sammen med selve omtalen. Du velger selv hvilken informasjon du vil oppgi.​​

B. Kontakt Support

Ved kontakt med Support kan YouWish.no innhente følgende informasjon om kunde eller mottaker: e-post, fullt navn, telefonnummer, adresse, produkt, gavekortnummer (verdibevisnummer) og e-posthistorikk. Vi bruker følgende informasjon for følgende hensikt:

  • For at du skal kunne kontakte Support og lage en sak, og vi skal kunne kommunisere med deg.
  • For at YouWish.no skal kunne håndtere og administrere gjeldende henvendelser.

C. Jobbsøknader

Når du søker jobb hos YouWish.no kan YouWish.no innhente følgende informasjon om jobbsøker: fullt navn, e-post, telefonnummer, fødselsdato, CV, personlig søknad, attester og annen relevant informasjon som er nødvendig for å gjennomføre en rekrutteringsprosess. Vi bruker informasjonen til følgende hensikt:

  • Inkludere søknad i rekrutteringsprosess
  • Mulighet for å kunne få jobbtilbud fra YouWish.no
  • Slik at YouWish.no kan ta kontakt i fremtiden for ledige stillinger

D. Nyhetsbrev

Gjennom å melde seg på nyhetsbrev hos YouWish.no, kan YouWish.no innhente e-postadresse og navn. Dersom du er interessert i å motta nyheter og annen informasjon, kan du melde deg på YouWish.no sitt nyhetsbrev. Det er alltid mulig å avmelde seg fra disse når man selv ønsker, nederst i nyhetsbrevet. Hvordan melder du deg av nyhetsbrev?

  • Klikk på “avslutte ditt abonnement” i bunnen av nyhetsbrevet. Da vil du ikke lenger motta nyhetsbrev fra YouWish.no.
  • Kontakt Support for hjelp til avmelding av nyhetsbrev.

Hvorfor behandler vi opplysninger om deg

YouWish.no behandler opplysninger om deg for å oppfylle en rekke formål:

  • For å identifisere og etablere deg som kunde, samt administrere kundeforholdet.
  • For å følge og overholde gjeldende lover og regler, og meldingsplikt overfor myndigheter.
  • For å kunne behandle din ordre, booking, sende nyhetsbrev, å kunne yte kundeservice.
  • For å spørre om din erfaring med produkter og tjenester, slik vi kan vise til dette overfor andre kunder og forbedre oss.

Informasjonskapsler

For å lese mer om hvordan YouWish.no bruker informasjonskapsler (cookies), gå til Policy for informasjonskapsler.

Deling av data

YouWish.no vil aldri selge dine personopplysninger og kjøpsdata til en tredjepart. Personopplysninger deles ikke med tredjeparter, med unntak av samarbeidspartnere, når det er nødvendig for at de skal kunne yte tjenester etter avtale. Unntak til dette kan forekomme for å løse tvister og avklare svindelsaker. Data kan kun lagres eller brukes av systemer som YouWish.no benytter for å drive virksomheten, markedsføre og betjene sine kunder, mottakere og arrangører.

Personopplysninger som kan deles under booking via YouWish.no er begrenset til: e-post, fullt navn, telefonnummer og gavekortnummer (verdibevisnummer). Dette er for at arrangøren skal kunne registrere deg som kunde, og dato for gjennomføring av opplevelsen.

Hvor lenge lagres din data

YouWish.no lagrer din data så lenge det er nødvendig for å overholde våre juridiske/regulatoriske forpliktelser, overholde våre vilkår og betingelser, levere våre produkter og tjenester, samt løse tvister og forhindre svindel.

Hvordan sikrer vi din persondata

YouWish.no vil bruke alle rimelige anstrengelser for å beskytte din personlige informasjon. Vi bruker de nyeste industristandardene og sikkerhetstiltakene som SSL/TLS-kryptering for beskyttelse av brukerdata og personlig informasjon.

YouWish.no sitt mål er å ha tekniske og organisatoriske standarder som sikrer persondata for kunder og mottakere.

Hvordan kontakte YouWish.no

For å kontakte YouWish.no, gå til Kundeservice og registrer en henvendelse, så vil du få svar fra Support innen gjeldende åpnings- og responstid.

Rettigheter

  • Informasjon: Som kunde og mottaker har du rett til informasjon relatert til hvordan dine persondata blir brukt og hva som er lagret hos YouWish.no.
  • Innsyn: Ønsker du oversikt over informasjon som er lagret om deg, kan du kontakte YouWish Support.
  • Korrigering: Ønsker du korrigere data lagret om deg, kan du kontakte YouWish Support.
  • Sletting: Du kan be om at vi sletter informasjon om deg, og informasjon som ikke lenger er nødvendig vil bli slettet. Informasjon som er nødvendig for å imøtekomme gjeldende lover og regler, og for å kunne utføre tjenester og levering av produkter, vil forbli lagret så lenge det er nødvendig.

Behandling av klager

Ønsker du å klage på gjeldende behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med Datatilsynet.

900+ Opplevelser
#1 på opplevelsesgaver
Personlig hilsen
Gi gaven mening
Levering direkte
eGavekort eller Gaveeske
Gratis bytterett
Blant 900+ opplevelser
..