Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no selger gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører over hele landet og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver. Visjonen vår er at gaver fra Youwish.no skal være en berikelse, skape gode minner og knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker.

Hos oss skal det være enkelt å finne og kjøpe en opplevelsesgave som passer din mottaker helt perfekt!

Gavekortet sendes direkte til deg på e-post etter at kjøpet er gjennomført. Du kan også velge å få gaven tilsendt i en delikat gaveeske i posten. Leveringstiden er da 2-4 virkedager.

1. Kjøp

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlekurven og betal med kort eller faktura. Velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten.

2. Book

Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv, ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse".

3. Opplev

Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!


Slik finner du den perfekte gaven

På YouWish.no kan du filtrere opplevelser etter sted, pris og kategori. Under gavetips finner du opplevelser rettet mot ulike gavemottakere og anledninger. Du kan også søke etter opplevelser i søkefeltet.

Trenger du ekstra inspirasjon? Send oss litt informasjon om din gavemottaker (kjønn, alder, sted, anledning, prisklasse) så setter vi samme en liste med gaveforslag, skreddersydd til deg. Ta kontakt med oss her.

Syns du det er vanskelig å velge? Da kan vi anbefale opplevelsesgavekortet der du kan gi mottakeren en valgfri sum som kan brukes på alle opplevelser på siden vår. Les mer om opplevelsesgavekortet her.

Slik kjøper du opplevelser

Legg opplevelsene du ønsker i handlevognen og når du er klar til å betale klikker du på handlevognen øverst i høyre hjørne. Klikk på Gå til kasssen.

Fyll inn kontaktinformasjon og velg om du vil ha gavekortet tilsendt på e-post eller i posten. Deretter velger du betalingsalternativ og gjennomfører kjøpet. Da vil du motta verdibeviset og kvittering på e-post innen få minutter.

Når kjøpet er gjennomført har du mulighet til å legge inn en personlig hilsen som vil komme på gavekortets PDF.