Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr i samarbeid med nøye utvalgte arrangører gavekort på opplevelser som du enkelt kjøper på nett. Vår visjon er at YouWish-opplevelser skal være en berikelse, gaver som skaper minner og kan knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker. Velg mellom flere hundre opplevelsesgaver, kjøp på nett og motta din gave direkte!

1. Kjøp

Finn en opplevelsen du vil gi bort i gave. Motta elektronisk verdibevis på 5 minutter eller velg vår eksklusive gaveeske.

2. Book

Mottaker booker enkelt opplevelsen selv, ved å oppgi sitt verdibevisnummer og kontakte leverandøren deretter.

3. Opplev

Mottakeren møter til avtalt tid får gjennomføre sin flotte opplevelse. Husk kamera slik at opplevelsen kan foreviges!

Slik handler du på YouWish.no

Vi tilbyr en rekke muligheter for å finne den perfekte gaven, velg mellom kategorier, sted og gavetips eller benytt søkefeltet i menyen. Du kan også benytte deg av filter på alle kategorisider for å begrense ditt søk på sted og prisintervall.

Samle de produkter du ønsker kjøpe ved å klikke på "Legg i handlevogn" på produktsiden. Da legger vi produktet i din handlevogn til høyre på menyen. Når du er klar til å betale klikker du på "Handlevogn" til høyre på menyen og fortsetter deretter til kassen. Der følger du steg for steg og betaler helt til slutt. Når du har betalt så kommer du til kvitteringssiden hvor du har mulighet til å skrive en personlig hilsen. Du mottar også kvittering og verdibeviset på mail like etter at kjøpet er gjennomført.

Synes du at det er vanskelig å velge? Velg et åpent gavekort, det gir mottaker en valgfri sum som kan brukes for å kjøpe den opplevelsen som faller i smak.


Finn opplevelser etter interesse!

Gå på oppdagelsesferd i våre kategorier. Finn den perfekte gaven, kjøp på nett og motta gavekortet direkt!

Finner du ikke temaet du leter etter? Se alle våre kategorier og finn den perfekte opplevelsen!

Se alle kategorier Se alle gavetips