Tur på Femunden

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

340kr Pris/person

Tilgjengelig i Røros

Oppgi antall

Gi bort et hyggelig sommerminne om en tur med et 110 år gammelt skip på Femunden.

  • Opplev Femundsmarka fra sjøen
  • Historisk tur med båt fra 1905
  • Passer alle aldre
  • Buss fra Røros til kaien

Om opplevelsen:

I sommerhalvåret bringer tradisjonsrike M/S Fæmund II passasjerer langs "innlandshavet" Femunden, gjennom naturskjønne omgivelser. Gi bort en tur med denne flotte båten på Norges nest største innsjø.

Båten, døpt "Fæmund II", stod ferdig våren 1905, og har siden den gang trafikkert Femunden hver eneste sesong. Til og med året 1945 gikk båten som normalt, og ble utelukkende fyrt med ved, vel 300 favner gikk med hver sesong. I 1958 ble den gamle dampmaskinen byttet ut med en 160 hk dieselmotor.

Fæmund legger ut fra kai i Synnervika hver morgen klokken ni og går en tur om dagen. Det finnes parkering for de som kommer i egen bil, men man kan også reise kollektivt med buss fra Røros stasjon kl 08.15. Båten gjør mange stopp underveis på rundturen og det er mulig å ta seg en vandretur lang noen av stoppene og bli med på returen tilbake, eller ta hele turen med retur. Båten er tilbake i Synnervika igjen kl 15.30

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Mid. juni - mid. september

Sted
Røros
Varighet

Avhenger av rutevalg

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler