Ulriken Zipline Experience

Dette er en populær opplevelse. Over 200 personer har kjøpt den, senest for 21 timer siden.

390kr Pris/person

Tilgjengelig i Bergen

Oppgi antall

Kjenn sommerfuglene i magen flakse vilt idet du fyker avgårde nedover fjellsiden fra toppen av Ulriken! Gi bort en tur i Norges raskeste zipline til en som liker fart og spenning ute i naturen!

  • Norges raskeste zipline
  • Spennende opplevelse med adrenalinkick
  • 300 meter lang strekning
  • Alt utstyr inkludert
  • 8 års aldersgrense

Om opplevelsen

Sus nedover banen, høyt over bakken mens det kiler i magen, samtidig som du kan nyte flott utsikt! En tur ned Norges raskeste zipline vil garantert gi et adreanlinkick! Dette er en opplevelsesgave som er like morsom for barn som for voksne. Aldersgrensen er 8 år.

Ziplinen ligger på toppen av Ulriken. Den starter bak restauranten og slutter 300 meter nedenfor. Det er kun sertifiserte instruktører som betjener ziplinen til en hver tid.

Sesongen starter 8 april og banen er åpen fridager + lørdag - søndag: 12.00-18.00. Åpent fredager i sommerferien.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

1 deltager

Alder

Fra 8 år

Når?

Sesongen starter 8 april og banen er åpen fridager + lørdag - søndag: 12.00-18.00. Åpent fredager i sommerferien.

Sted
Bergen
Varighet

ca. 1 time

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler