Curling

399kr Pris for 4 personer

Skien

Oppgi antall
  • Over 100 har kjøpt opplevelsen

Ta med tre venner på en morsom kamp! Gjør som gutta på landslaget, ta på tøysete bukser og konkurrer med hverandre om å sette de beste stenene.

  • For fire personer
  • Gøy på isen
  • Morsomme bukser til utlån
  • Passer alle ferdighetsnivå

Om opplevelsen:

Prøv curling sammen med venner eller familien. Med dette gavekortet får man boltre seg en time på isen. Curling er en voksende og utfordrende sport, flere og flere i Norge har fått øynene opp for denne sporten. Gi bort et gavekort på curling med gjengen!

I curling er man oppdelt i to lag som spiller mot hverandre. Hensikten er å plassere så mange steiner som mulig nærmere midten av boet enn motstanderens beste stein. Deltakerne sparker fra i en forstøtte som kalles "hack" og må slippe steinen før hog line. Kampen varer ca 2 timer, og består av ti omganger. I hver omgang setter hver spiller to steiner. De respektive lagene setter annenhver stein. Kosting varmer opp isen, noe som gjør at friksjon mellom stein og is minker. Dermed kan en få steinen til å gli lenger. Kosting sørger også for at steinen curler/svinger mindre. Poengsummen deles ut etter at alle 16 steinene i en omgang er spilt. Hvis man ikke har spilt tidligere får man følge spillereglene så godt man kan, og ha det veldig gøy.

Man må være obs på at det kan være kaldt på isen, så ta på deg godt med klær og behagelige sko (ikke høye hæler). For å gjøre spillet komplett finnes det morsomme curlingbukser til alle som deltar, akkurat som gutta på landslaget.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for fire personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Skien
Varighet

60 minutter

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Man kan ikke drikke alkohol i forkant av denne opplevelsen. Anbefaler varmt, løst og ledig tøy. Det er ca 4-5°c i hallen hele året.

Sted