Fangene på fortet

250kr Pris/person

Oslo

Oppgi antall
  • Over 1500 har kjøpt opplevelsen

Kjenner du noen som tar utfordringen? Hos Fangene på fortet må man spille på lag for å slå de andre deltakerne i psykologiske og fysiske oppgaver.

  • Passer alle
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Oppgaver kjent fra tv-serien
  • Fra åtte år og oppover

Om opplevelsen

Gi bort en morsom aktivitet i gave! Denne opplevelsen passer de fleste fra åtte år og oppover. For å løse oppgavene er det nemlig behov for alle slags egenskaper og talenter, både kunnskapsmessig, fysisk, og psykologisk! Kjenner du noen som tar en utfordring?

Her finnes det ingen tigre, men man vil kjenne igjen mange av oppgave fra den populære tv-serien "Fangene på fortet". Fortet har 45 rom eller celler med ulike aktiviteter man må løse som et lag på mellom 3-5 personer. Cellene har ulike grad av fysiske utfordringer eller hjernetrim, her får man testet hukommelse, balanse, beregning, logikk, styrke, og til og med mattekunnskaper. Alle rom krever solid laginnsats og laget blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig laget løser oppgavene.

Slik spiller man: Laget velger seg et navn (og kanskje et eget kamprop?) og registrerer seg i skranken. Deretter velger man celler å spille i under den tiden man har til rådighet, i dette tilfellet 90 minutter. Lampen vil løse grønt om rommet er ledig. Når laget er ferdig med oppgavene, får man en utskrift med resultatet. Man kan kan hele tiden følge med på skjermer hvordan laget ligger an.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i gruppe.

Alder

Fra 8 år

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

90 minutter

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls
Viktig informasjon

Normal fysikk, ellers ingen krav. Man må være 3-5 personer for å danne et lag.

Sted