Femretters middag

1095kr Pris/person

Fredrikstad, Sarpsborg

Oppgi antall

1250kr Pris/person

Sandefjord, Skien, Sandnes, Haugesund, Bærums Verk, Tønsberg

Oppgi antall

795kr Pris/person

Stavern

Oppgi antall

Over 100 har kjøpt opplevelsen

Gi bort et gavekort på en middag med fem fantastiske retter av høy kvalitet. Opplevelsen inkluderer også drikke. Dette er en perfekt gave til en du vil skjemme bort litt ekstra.

  • Fem, herlige retter nøysomt satt sammen
  • Vinpakke til maten
  • Dyktige kokker

Om opplevelsen

By en venn eller din kjære på en nydelig femretters middag med vinpakke til. De dyktige kokkene setter sammen et fortreffelig måltid hvor mat og drikke harmonerer, med gode råvarer og smaker i fokus. Det blir en kveld med ren og skjær nytelse. Og best av alt? Mottakeren slipper å tenke på regningen, alt er inkludert.

Østfold - Fredrikstads restaurant Major-Stuen:
Majoren holder til i det unike og godt bevarte området Gamle Fredrikstad, her vil du finne unik arkitektur og trange stenbelagte gater og et levende byliv. Området i seg selv er en attraksjon. Restauranten spesialiserer seg på deilige fisk- og viltretter, maten er kortreist, da nemlig alt vilt er selvskutt.

Østfold - Sarpsborgs restaurant Festiviteten:
Festiviteten Sarpsborg er en koselig og intim restaurant i hjertet av Sarpsborg sentrum. Menyen settes opp etter det beste sesongen har å by på og kokkenes kreativitet.

Akershus - Bærums Verk, Værtshuset Bærums Verk:
Værtshuset er Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum. Her står god mat og drikke, og den gode opplevelsen rundt måltidet i sentrum. Værtshuset norskinspirerte kjøkken har hovedsakelig norsk mat på menyen, alt fremstilles på eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives.

Vestfold - Sandefjords Brasseri SMAK: Smak skal være en uformell måltidsopplevelse med fokus på sesongens aller beste råvarer i gode kombinasjoner. À la carte menyen skiftes jevnlig i takt med sesongens konstante forandringer.

Vestfold - Tønsberg, Paparazzi:
Restaurant Paparazzi er en trendy og uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Restauranten lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden! Her kan dere kose deg med en deilig femretters middag og velge retter fra en variert meny med noe for enhver smak.

Vestfold - Stavern, Hotell Wasilioff:
Hotell Wasilioff ligger idyllisk til i Stavern og her kan nyte en deilig femretters middag komponert av restaurantens velrenommerte kjøkken, som inspirert av nærheten til havet, og Brunlanes’ åkre.

Telemark - Skiens Jacob & Gabriel:
Jacob & Gabriel har god, lokal mat som satsingsområde, med fokus på det velsmakende måltid akkompagnert av lun atmosfære.

Rogaland - Sandnes, Kronen Gaard Hotell:
Kronen Gaard legger sin stolthet i ren og ærlig mat produsert av lokale råvarer, som kjøkkensjefen selv har valgt ut. Her blir man servert en nydelig femretters uten staffasje i stemningsfulle lokaler.

Rogaland - Sandnes, GamlaVærket:
Velkommen til en femretters middag i nyoppussede lokaler i flotte, stemningsfulle GamlaVærket. Nyt en treretters fra en variert meny basert på nydelige råvarer.

Rogaland - Haugesund, Lothes Mat & Vinhus:
Lothes Mat & Vinhus serverer alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger. De bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Restauranten ligger flott til og har utsikt over Smeasundet.

Husk at opplevelsen må forhåndsbookes hos leverandør.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Fredrikstad, Sarpsborg, Sandefjord, Skien, Sandnes, Haugesund, Bærums Verk, Tønsberg, Stavern
Varighet

Cirka 4 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Bord må forhåndbookes.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler