Flysimulator 737 - 800

Dette er en svært populær opplevelse. Over 1500 personer har kjøpt den.

1090kr Pris/person

Tilgjengelig i Dal (Gardermoen)

Oppgi antall

1710kr Pris inntil to personer

Tilgjengelig i Tønsberg

Oppgi antall

Flysimulatoren er en tro kopi av Boeing 737. Datasimulerte flyplasser og radiokommunikasjon gjør at dette føles som en ekte flyvning. Kjenner du noen som tar utfordringen og lander dette enorme flyet?

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Om opplevelsen

Simulatoren er bygget fra scratch og er en tro kopi av en Boeing 737-800. Et gigantisk fly brukt til ruteflyvninger over lenger distanser. En Boeing 737 kan typisk gå i 850 km/t og har en rekkevidde på 4.600 km. En instruktør på plass viser deltakeren de ulike funksjonene og viser hvordan man flyr.

På et lerret utenfor vinduene ser deltakerene datasimulerte gjengivelser av flyplasser, byer og luftrom, som gjør at dette blir så nært virkeligheten man kommer.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en til to personer (se spesifikasjon i tekst)

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Visse dager, se spesifikasjon i tekst.

Sted
Dal (Gardermoen), Tønsberg
Varighet

Cirka 60 minutter

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Akershus - Dal

Opplevelsen kan gjennomføre året rundt, lørdager og søndager Kl 12-18. Flytid cirka 60 minutter og pakken gjelder for en person. Her finner man de fleste flyplasser i hele verden er installert i systemet. Skjermen i 240 graders synsvinkel i full HD sørger for en naturtroopplevelse. Deltakerne får også prøve å fly på Vatsim nettverket – Med radio kommunikasjon og virtuelle flygeledere blir opplevelsen mer realistisk.

Vestfold - Tønsberg

Opplevelsen kan gjennomføres alle dager, etter avtale med leverandør. Flytid cirka 60 minutter og gavekortet gjelder for inntil 2 personer. Her benyttes det en ekte 737 cockpit i simulatoren. I tillegg til ShakerMotion og control loading system til styrespakene, benyttes det en meget spesiell 200°x40° collimator speilskjerm i full HD som sørger for den ultimate flyopplevelsen.

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

 Mann 32 år

17 January 2018

Dyktige folk

Nils Johannesen Mann 49 år

Nils Johannesen

13 November 2017

Kjempe morsomt

Mann 38 år

02 November 2017

Utrolig bra simulator! Veldig bra innlevelse og man følte virkelig at man fløy og ikke satt i en sim! Dyktig instruktør som var veldig flink til å forklare og veilede utifra min erfaring og kunnskap. Jeg fløy fra Bodø til Alta og fikk lagt inn kursen, tatt av og prøvde meg også på crosswind landing! Lasta ned real life weather. Anbefales på det varmeste for deg som er flygal eller bare har en interesse for fly!