Klassisk behandling

Dette er en populær opplevelse. Over 300 personer har kjøpt den.

490kr Pris/person

Tilgjengelig i Stavanger, Drammen, Oslo, Bergen, Straume, Sandnes, Lillehammer, Tjøme, Fenstad, Hønefoss, Porsgrunn, Hamar, Sarpsborg, Horten

Oppgi antall

590kr Pris/person

Tilgjengelig i Gjøvik

Oppgi antall

Med en klassisk behandling får man velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling. Uansett behandling garanteres en avspennende og velværende opplevelse.

  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • 25-30 minutters behandling
  • Behagelig atmosfære
  • En stund med velvære

Om opplevelsen

Med et gavekort på klassisk behandling får man velge mellom en deilig massasje eller en ansiktsbehandling som gir ny glød til huden. Dette er noe unne din kjære eller en god venn etter en hektisk uke! Alle setter pris på en stund med litt velbehag og nytelse.

Sittestillende arbeid eller feil belastning kan gi såre, støle og slitne rygger. Med en deilig massasje kan man å løse opp muskelknutene og øke blodsirkulasjonen, samtidig som selve behandlingen er velværende. Det er godt å løse opp innimellom så man er klar for nye hverdager. Massasjen tar for seg hovedsakelig nakke, skuldre og rygg.

Ansiktsbehandling er perfekt å gjøre når man ønsker å gi huden en liten boost. I behagelige omgivelser får man en oppfriskende og fuktighetsgivende behandling for huden. Behandlingen starter med en rens av huden og inkluderer en behagelig fuktighetsgivende maske som gir huden en ny frisk glød.

Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av behandling fra sted til sted.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Stavanger, Drammen, Oslo, Bergen, Straume, Sandnes, Lillehammer, Tjøme, Fenstad, Hønefoss, Porsgrunn, Hamar, Sarpsborg, Horten, Gjøvik
Varighet

25-30 minutter

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler