Laserspill

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den, senest for 23 timer siden.

250kr Pris/person

Tilgjengelig i Haugesund

Oppgi antall

190kr Pris/person

Tilgjengelig i Oslo, Nyborg, Kolbotn

Oppgi antall

149kr Pris/person

Tilgjengelig i Trondheim

Oppgi antall

Lagspill med masse adrenalin - Hvem klarer å treffe flest motstandere?

  • Lyd- og lyseffekter
  • Masse adrenalin!
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Lagresultater etter hvert spill

Om opplevelsen

Poenget med laserspill er å treffe "fienden" med laserstråler for å samle poeng. Dette er en morsom opplevelse for alle barn og unge som liker spenning og konkurranse.

Laserspill er verken farlig eller vanskelig og det er de man spiller med eller mot som avgjør vanskelighetsgraden. Puls får man garantert! Laservåpen og stråler som brukes er godkjent som ufarlige. Laserstrålene er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys.

Vær oppmerksom på at opplegget og aldersgrensen varierer noe fra sted til sted. I Oslo er aldersgrensen 10 år, i Trondheim er den 8 år og i Bergen er den 6 år. Les mer under "Steder"

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i gruppe.

Alder

Fra 10 år

Når?

Året rundt, utvalgte dager

Sted
Haugesund, Oslo, Nyborg, Kolbotn, Trondheim
Varighet

30-36 minutter spilletid

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Oslo

Etter at man har fått på seg en vest, fått utdelt laserpistol og hatt en peptalk med laget er det på tide å entre labyrinten. Her pumper musikken, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Nå gjelder det å være både rask og smart, spille sammen med laget sitt. Det kan lønne seg å legge opp en taktikk der man støtter og dekker hverandre – det er viktig å jobbe som et lag!

På laserspill i Oslo med denne pakken får man 30 minutter spilletid. Opplevelsen er tilgjengelig året rundt. Aldersgrensen er 10 år

Bergen - Hordaland

Her er selve laserpistolen treffpunkt for motstandere i spillet. Du merker du er truffet ved at lagfargen går fra grønn/rød til et hvitt lys samt vibrasjon. Lagene deles også inn etter hvilken farge pistolen deres lyser (rød og grønn farge).

Her er det flere muligheter; man kan enten spille som lag eller "alle mot alle". Da vil individuell prestasjon under spill avgjøre hvem som vinner.

Med dette gavekortet i Bergen får man 3 spillrunder á 12 minutter, totalt 36 minutter. Hos kan alle spiller laser fra fylte 6 år og det er ingen øvre aldersgrense for å spille, men mest populært for dem mellom 7-10 år. Spillet er tilgjengelig utvalgte kvelder i tidsrommet 17-20.

Trondheim

Oppdraget er å snike seg rundt i en blacklight labyrint med røyk, være på utkikk etter oppgaver eller bare snike seg rundt og merke motstanderne. Spillet er for både store og små fra 8 år. Utstyrt med en elektronisk vest er kampen i gang om poengene. Man må tåle å være i aktivitet og røre på seg. Husk på at det bare et spill.

Kolbotn, Akershus

Hver deltager får på seg en vest. Vesten har 5 treffpunkter; en på hver skulder, to på magen, og en på ryggen. Spillet går ut på å samle mest mulig poeng, enten ved å treffe de andre spillerne, eller ved å ta ut fiendens base. På slutten av hvert spill får hver spiller et resultatkort der man kan se sin statistikk, antall treff og poeng. Spillet er ufarlig og passer for barn fra 7 år og oppover. Med dette gavekortet får man spille to runder på 20-25 minutter. Tid til instruksjonsvideo, testing av utstyret, spørsmål og svar kommer i tillegg.

Haugesund, Rogaland

To lag spiller mot hverandre, målet er å skyte på motstanderlaget med lasergevær for å samle poeng (eller redde ditt eget ‘liv’). Spillet foregår i er et stort lokale innredet som et gammelt fengsel hvor røyk, lys og lydeffekter gjør det ekstra morsomt og spennende. Etterpå får man resultatene både for laget og for hver spiller.Hvert spill varer 18 min og prisene er pr pers (må være min 8 stk). Med dette gavekortet får du 2 spill á 18 min (ca 20 min pause).

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler