Lekeland

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

135kr Pris/person

Tilgjengelig i Nyborg

Oppgi antall

179kr per person

Tilgjengelig i Oslo, Lørenskog, Kolbotn

Oppgi antall

Gi bort en morodag på Nordens største lekeland! Her kan mottakeren boltre seg i sklier og tuneller høyt oppunder taket, hoppe på trampoliner og masse mer!

  • En dag på lekeland
  • Flere etasjer fullspekket med moro
  • Takhøye sklier, hinderløyper og utfordringer for store og små

Om opplevelsen

Dette er en gave som garantert vil falle i smak hos barnet! Med denne opplevelsen får gavemottakeren boltre seg i et lekeland fullspekket med morsomme attraksjoner.

Oslo - Lørenskog:

Lekelandet har to flotte avdelinger, der det største strekker seg over hele fem etasjer! Her kan gavemottakeren skli ned gjennom tuneller høyt oppunder taket, hoppe på store trampoliner, boltre seg med skumballer, løpe gjennom hinderløyper og kaste seg ut i ballbassenget. Her er det smil, latter og moro for barn i alle aldre fra morgen til kveld.

Kolbotn, Akershus:
Her er det 2000 kvadratmeter med moro. Hos HurlumHeiHuset er det gøy å være både liten og stor. Her kan du sparke fotball, gjemme deg i ballrommet, spille laserspill, skli og leke til krampa tar deg, enten du er 1 eller 100 år gammel!

Hordaland - Bergen:
Lekelandet går over 4 etasjer, er 9 m høy og inneholder mye moro. Her finnes det morsomme rusjebaner, ulike hinderløyper, labyrinter og taubroer, luftkanoner og lastertag/laserpistoler. Her finnes det også en egen avdeling for barn 0-4 år.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

1 deltager

Alder

Fra 2 år

Når?

Året rundt

Sted
Nyborg, Oslo, Lørenskog, Kolbotn
Varighet

Hele dagen

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler