Middag for to

690kr Pris for 2 personer

Fredrikstad, Sarpsborg

Oppgi antall

790kr Pris for 2 personer

Oslo, Sandefjord, Skien, Sandnes, Jessheim, Stavern

Oppgi antall

590kr Pris for 2 personer

Lillestrøm

Oppgi antall
  • Over 300 har kjøpt opplevelsen

Dette gavekortet gir to stykker muligheten til å nyte en bedre middag ute, uten å måtte tenke på verken oppvask eller regningen.

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Om opplevelsen

Middag for to er gaven som aldri slår feil! Gi denne opplevelsen til noen som fortjener en utsøkt middag ute og en liten pause fra hverdagen. En middag ute gir tid til å nyte maten og hverandres selskap, uten å måtte tenke på hvem som skal ta oppvasken etterpå. Opplevelsen inkluderer en hovedrett hver samt en enhet drikke, det kan være et glass vin, en øl eller mineralvann. Det er selvsagt mulig å kjøpe ekstra retter eller drikke på stedet.

Oslo - Oslos restaurant Håndverkerstuene:
I hjertet av Oslo sentrum, omkranset av hovedstadens store attraksjoner og teaterscener, ligger Håndverkerstuene. Dette er en rustikk restaurant som kan skilte med en meny med det beste av nordiske matretter og et bredt utvalg håndverksøl. Her finnes det for enhver smak.

Østfold - Fredrikstads restaurant Major-Stuen:
Majoren holder til i det unike og godt bevarte området Gamle Fredrikstad, her vil du finne unik arkitektur og trange stenbelagte gater og et levende byliv. Området i seg selv er en attraksjon. Restauranten spesialiserer seg på deilige fisk- og viltretter, maten er kortreist, da nemlig alt vilt er selvskutt.

Østfold - Sarpsborgs restaurant Festiviteten:
Festiviteten Sarpsborg er en koselig og intim restaurant i hjertet av Sarpsborg sentrum. Menyen settes opp etter det beste sesongen har å by på og kokkenes kreativitet.

Akershus -Lillestrøms restaurant Gulating Pub og Restaurant:
En hyggelig restaurant opplevelse i flotte lokaler. Her finner man også et enormt utvalg av norsk og utenlands mikrobrygget øl, både på fat og flaske.

Vestfold - Sandefjords Brasseri SMAK:
Smak skal være en uformell måltidsopplevelse med fokus på sesongens aller beste råvarer i gode kombinasjoner. À la carte menyen skiftes jevnlig i takt med sesongens konstante forandringer.

Telemark - Skiens Jacob & Gabriel:
Jacob & Gabriel har god, lokal mat som satsingsområde, med fokus på det velsmakende måltid akkompagnert av lun atmosfære.

Rogaland - Sandnes GamlaVærket:
I Sandnes sentrum, like ved jernbanestasjonen og landets lengste gågate; Langgata, ligger et av Norges mest særpregede hotell og restauranthus. Nyt en middag basert på lokale råvarer.

Husk at opplevelsen må forhåndsbookes hos leverandør

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Fredrikstad, Sarpsborg, Oslo, Sandefjord, Skien, Sandnes, Jessheim, Stavern, Lillestrøm
Varighet

Cirka 2 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Bord må forhåndbookes

Sted