Motorcross på bane

Dette er en populær opplevelse. Over 50 personer har kjøpt den.

490kr Pris/person

Tilgjengelig i Gol

Oppgi antall

Motorcross på bane er en helt rå motorsport med millioner av fans verden over. Hvorfor ikke gi en du kjenner muligheten til å sjekke det ut? Motorcross på bane er veldig gøy!

  • Kjør seks kjappe runder
  • Sladd og lek på banen
  • Kul motorsport med masse fart
  • Nødvendig utstyr inkludert

Om opplevelsen

Motorcross er en stor motorsport verden over, Norge har selv utøvere i verdensklassen. Kjenner du noen som har lyst til å prøve å hoppe som tidligere verdensmester i freestyle motorcross, Ailo Gaup? Eller gruse på som André Villa? I alle fall akn man begynne i det små! Et gavekort på banekjøring med en tohjuling vil glede alle som liker eksos.

Hele området har tre oppgraderte baner og fullt sikkerhetsutstyr. Deltakeren får teste egne ferdigheter med en Yamaha 250 yfm Raptor. Det vil være en aktivitetsleder eller instruktør på stedet, som kan svare på alle spørsmål man måtte ha. Deltakeren får kjøre seks runder på banen, men hvis man blir helt hekta og vil kjøre mer, er det mulig å kjøpe flere runder på stedet.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i gruppe

Alder

Fra 18 år

Når?

Juni-oktober

Sted
Gol
Varighet

Cirka 10-15 minutter kjøring

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler