Natt i Mikrohyttene

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

2290kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Kragerø

Oppgi antall

Overrask med en unik hytteopplevelse for to i et av Norges mest populære ferieområder. En særs koselig overnattingsopplevelse helt utenom det vanlige!

  • En magisk hytteopplevelse utenom det vanlige
  • Overnatting i mikrohytter med spektakulær plassering i naturen
  • Pakken er for to personer
  • Rengjøring av hytte og sengetøy/håndklær er inkludert
  • Velg mellom en natt i helg/høysesong eller to netter på hverdager i lavsesong (avtales ved booking)

Om opplevelsen

Gi bort en annerledes hytteopplevelse for to. Overnatt i mikrohytter og nyt hyttelivet i vakre omgivelser. En perfekt gave til et par som ønsker en koselig opplevelse sammen, eller som en gave til kjæresten eller en venn. Her kan gavemottaker selv velge om man ønsker en overnatting i helg eller i høysesongen, eller om man vil ha to overnattinger på hverdager i lavsesongen.

De prisbelønnede mikrohyttene ligger i ferieparadiset Kragerø, og er et vakkert skue der de ligger spektakulært plassert midt ute i naturen. Her ligger alt til rette for en flott og tradisjonell hytteopplevelse - med det lille ekstra.

Gjestene kan velge mellom to mikrohytter med særpreg. Den ene ligger plassert helt på kanten av fjellet 100 meter over en innsjø med en spektakulær utsikt som tar pusten fra deg. Inne finnes et lite kjøkken med gasstopp og vannkoker. I stuedelen er det to store sofaer som skapt for å slappe av i. De benyttes også som spise- og soveplass. Oppe på hemsen er det en 150 cm bred dobbeltseng der takvinduene går helt ned til gulvet. Rett utenfor er vedskjulet og et oppvarmet bad med biologisk vanntoalett. På terrassen finnes bålpanna med grillrist og kaffekjele samt behagelige utemøbler du kan slappe av i.

Den andre mikrohytta klamrer seg fast til fjellet 7 meter over bakken og har interiør inspirert av Steampunk. Dette er en luksushytte der det ikke har spart på noe. Her ligger alt til rette for at romantikken skal blomstre. Det er en balkong/terrasse rundt hele hytta med 360 grader utsikt slik at man alltid finner en plass i sola, eller skyggen hvis det foretrekkes. Med vinduer i hele fronten samt vinduer på hver side har man natur, vann og fjell så langt øyet kan se. Her overnatter man i en spesialdesignet jernseng med 210 cm høye bein. Matlaging på gasstoppen og oppvasken tar du på utekjøkkenet rett utenfor døra.

Gjestene sørger selv for mat og drikke. Det anbefales å ha med våtservietter, tørkerull, fyrstikker, tennbriketter og telys. Ullsokker eller tøfler i vinterhalvåret anbefales. Hyttene har ikke innlagt vann, men er utstyrt med vannkanner som kan brukes til vask. Vask av hytta og sengetøy/håndklær er inkludert i gavekortet. Velkommen til en natt på Mikrohyttene!

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

2 deltakere

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Kragerø
Varighet

1 natt i helg og sesong.

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls
Viktig informasjon

Ha med mat og drikke og sengetøy. Det anbefales å ha med våtservietter, tørkerull, fyrstikker, tennbriketter og telys. Ullsokker eller tøfler i vinterhalvåret anbefales. Hyttene har ikke innlagt vann, men er utstyrt med vannkanner som kan brukes til vask. Gjestene vasker hytta ved avreise, eller kjøper utvask på stedet.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Rune Bloch Mann 46 år

Rune Bloch

 

Veldig fin opplevelse å overnatte i mikrohytte midt ute i skogen med flott utsikt. En opplevelse vi absolutt kan anbefale