Ølsmaking for to

Dette er en svært populær opplevelse. Over 1500 personer har kjøpt den.

690kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Halden

Oppgi antall

890kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Trondheim, Horten

Oppgi antall

Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi masse ny kunnskap! En super gave å gi til den som setter pris på godt øl og en gave man kan nyte sammen. Ølsmaking byr på ny kunnskap og historie, fun facts og spennende smaker.

  • Smak på nye, spennende ølsorter og lær mer om ølsmaking og brygging
  • Lær om råvarene som skaper smak og ølets spennende historie
  • En sosial og lærerik kveld som garantert vil gi gode minner!
  • Smakingen ledes av en erfaren ølekspert med lang erfaring

Om opplevelsen

Dette er en deilig og lærerik opplevelsegave som vil falle i smak hos alle som setter pris på godt øl! I løpet av kurset får man innblikk i prosessen bak ølbrygging. Her lærer man hva som skal til og hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet. Man får også en innføring i hvilke råvarer som brukes og hvorfor. Hva gjør humle og malt for smaken? Hva er det som gjør en øl mer bitter enn sødmefylt?

Under den praktiske delen av ølsmakingen får man servert fem ulike typer øl fra forskjellige bryggerier rundt om i verden, ofte svært lokalt øl. Kurslederen forteller om historien bak disse øltypene, ofte med noen fun facts på lager. Det blir også god tid til å stille de spørsmålene man måtte ha.

Ølsmaking er en flott opplevelse å gi bort til de som setter pris på god øl, og ønsker å lære mer. Denne opplevelsen er for to personer, så du kan gi gavekort til kjæresten og håpe på å få bli med selv! Opplevelsen gjøres i gruppe sammen med andre.

Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av ølsmaking fra sted til sted.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for to personer

Alder

Fra 18 år

Når?

Visse datoer, onsdag- lørdag

Sted
Halden, Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Trondheim, Horten
Varighet

1-1,5 time

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset og booke en dato for gjennomføring. Tilgjengelige datoer oppdateres løpende.

Dato Tid Ledige plasser
29 September, 2018 18:00-20:00 14
13 October, 2018 18:00-20:00 15
27 October, 2018 18:00-20:00 14

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Mann Mann 52 år

Mann

 

Flott!

Mann Mann 31 år

Mann

 

Grei. Litt lite utvalg.

Mann Mann 41 år

Mann

 

En super opplevelse!

Kvinne Kvinne 49 år

Kvinne

 

Syntes det godt kunne vært litt skriftlig informasjon om de forskjellige øltypene som vi fikk. Det sto at det skulle vare i 90 min, men varte i 60. Litt mer historie kunne gjort seg

Kvinne Kvinne 24 år

Kvinne

 

Veldig fornøyd! Han som holdt kurset hadde god kunnskap om det han snakket om, og fortalte på en interessant måte.

Mann Mann 54 år

Mann

 

Spennende fine lokaler og fin stemning. Lærerikt, men kunne vært et bredere spekter av øl og kanskje litt mer historie omkring hvert slag. Men totalt en fin opplevelse og jeg kommer gjerne igjen til et annet kurs!

Mann Mann 50 år

Mann

 

Morosamt, men det kunne godt ha vore litt fleire sortar (f.eks. i småglas). Ølsmaking er nok mest aktuelt for den som ikkje kjenner så godt til øluniverset frå før. Kanskje ein eigen versjon for vidarekomne?

Tina Rimestad Mann 30 år

Tina Rimestad

 

Flott kurs