Parfloating

1150kr Pris for 2 personer

Oslo

Oppgi antall

Over 200 har kjøpt opplevelsen

Deilig opplevelse for par. I flytetanken føler man at man svever og kan la alt stress fare.

  • Opplevelse for to
  • Stress ned i flytetank
  • Unik opplevelse
  • Velværende behandling

Om opplevelsen

Gi en parfloating i gave til deg selv og din kjære, eller til et par som fortjener et avbrekk. I en flytetank får man koble fullstendig ut, her kjenner man at stressnivået senker seg umiddelbart.

Floating begynner å bli stadig mer utbredt rundt om i verden, og nå har også nordmenn fått øynene opp for denne effektive måten å bli kvitt stress på. Floating kan også ha god effekt på muskelsmerter, restitusjon, men ikke minst så gir det en velværende følelse!

Forklaringen er enkel på hvorfor det er så effektivt: Man legger seg i temperert vann som er dobbelt så salt som i Dødehavet, i en lyd- og lystett tank. Her stenger man ute alle sanseinntrykk, slik at den underbevisste delen av hjernen får en velfortjent pause. Alt saltet gjør at man slipper å anstrenge seg for å flyte, man føler at man svever, og kan nyte en vektløs tilstand. For en deilig opplevelse! Dette er opplevelsen du skal gi i gave til et par som trenger en velværende behandling.

Noen velger å beroligende musikk og lys under behandlingen mens andre ligger i mørke og nyter stillheten. Man kan både lukke tanken eller ha døren oppe, alt etter hva man foretrekker

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

Behandlingen tar totalt 75 minutter

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls
Viktig informasjon

Man bør ikke spise mye, drikke kaffe ei heller være sulten rett før floating. Spis et lett måltid ca 90 minutter før og et toalettbesøk like før kan være lurt. Unngå barbering like før floating.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Mann

15 August 2017

Mann Mann 43 år

Mann

01 August 2017

Fin måte å koble av og meditere på ☺ fint lokale, rent og pent og hyggelig personell..