Parfloating

Dette er en populær opplevelse. Over 300 personer har kjøpt den.

1150kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

Kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha en stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. En unik og avslappende opplevelse for par!

  • En avstressende time for to
  • Stress ned i flytetank
  • Unik velværeopplevelse
  • En behandling som gjør godt for kropp og sjel

Om opplevelsen

Gi en parfloating i gave til deg selv og din kjære, eller til et par som fortjener et avbrekk. I en flytetank får man koblet fullstendig ut, her kjenner man at stressnivået senker seg umiddelbart.

Synk ned i det tempererte vannet fylt med salt sammen med din kjære, og opplev hvordan følelsen av vektløshet fører til at kroppen kan slippe alle spenninger. Noen velger å beroligende musikk og lys under behandlingen mens andre ligger i mørke og nyter stillheten. Man kan både lukke tanken eller ha døren oppe, alt etter hva man foretrekker

Floating blir stadig mer utbredt rundt om i verden, og nå har også nordmenn fått øynene opp for denne effektive måten å bli kvitt stress på. Floating kan også ha god effekt på muskelsmerter, restitusjon, men ikke minst så gir det en velværene følelse!

Hvorfor er det så effektivt? Forklaringen er enkel. Man legger seg i temperert vann som er dobbelt så salt som i Dødehavet, i en lyd- og lystett tank. Her stenger man ute alle sanseinntrykk, slik at den underbevisste delen av hjernen får en velfortjent pause. Alt saltet gjør at man slipper å anstrenge seg for å flyte, man føler at man svever, og kan nyte en vektløs tilstand. For en deilig opplevelse! Dette er opplevelsen du skal gi i gave til et par som trenger en velværende behandling.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

Behandlingen tar totalt 75 minutter

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls
Viktig informasjon

Man bør ikke spise mye, drikke kaffe ei heller være sulten rett før floating. Spis et lett måltid ca 90 minutter før og et toalettbesøk like før kan være lurt. Unngå barbering like før floating.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Mann

15 August 2017

Mann Mann 43 år

Mann

01 August 2017

Fin måte å koble av og meditere på ☺ fint lokale, rent og pent og hyggelig personell..