RIB safari

745kr Pris/person

Oslo, Bergen

Oppgi antall

550kr Pris/person

Haugesund

Oppgi antall
  • Over 800 har kjøpt opplevelsen

Se vår vakre skjærgård suse forbi i forrykende fart. Utforsk fjorden mens adrenalinet pumper! Dette må oppleves!

  • Hastighet på rundt 50 knop
  • 300 HK
  • Se Oslo-, Bergen-, Haugeund-, eller Trondheimsfjordens perler
  • Lån av alt nødvendig utstyr inngår

Om opplevelsen

En fantastisk gave å gi til den som liker fart og spenning, men som også vil bli bedre kjent med Oslofjorden og alle dens perler!

Å kjøre RIB er en fantastisk måte å oppdage fjorden på. Turene har både rolige og behagelige partier, men også strekninger med fullt fres. RIB er en veldig stabil og sikker båt. Skroget er hardt, og har oppblåsbare slanger langs relingen og store motorer som gir masse kraft.

Før turen vil alle deltakerne får en grundig instruks i sikkerhet. RIB kjøring er ikke helt uten risiko, men alle skal føle seg trygge og komfortable. Deltakerne skal ha på seg heldekkende drakter med flytevest i. Det finnes også hansker, luer, samt skibriller, om det er ønskelig, man møter opp i vanlige klær.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i liten gruppe.

Alder

Fra 10 år

Når?

Fra 1. mai til 1. oktober, etter avtale. Turene går ved påmelding av minst 6 passasjerer.

Sted
Oslo, Bergen, Haugesund
Varighet

1-2 timer, inkludert instrukser og omkledning.

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls
Viktig informasjon

Gravide anbefales ikke å kjøre RIB. Du må være over 14 år i Oslo, 10 år i Bergen.

Sted

Oslo

Båten man får kjøre med er en 7,8 meter lang RIB, med plass til 8 passasjerer. Den har 300 hestekrefter med en maksfart på 50 knop. Turen starter rolig, ut mot Hovedøya, hvor deltakerne får kunnskap om øyas historie. Videre går turen utover mellom Oslofjordens perler. Etterhvert som man kommer lenger ut i fjorden er det på tide å dra på litt, slik at man får sin dose med fart og spenning. Minimum seks passasjerer per tur. Fra 14 år og oppover. Turen tar to timer.

Hordaland - Bergen

I Bergen bys det på en unik opplevelse med Norges råeste charter RIB, en Raven 890 med 2x350hk og plass til 12 passasjerer. Turen er på rundt en time med utgangspunkt fra Bryggen. Gi bort en tur man sent vil glemme. Kjenn adrenalinet bruse og møt naturen fra sin beste side, hele året! Minimum åtte passasjerer per tur. Fra 16 år og oppover. Man får utdelt alt av nødvendig sikkerhetsutstyr.

Sør-Trøndelag - Trondheim

Båtene har minimum 450hk, med plass til elleve passasjerer. Begge båtene er bygd for fart og til å tåle røffe værforhold. Turen går rundt i Trondheimsfjorden og har noen stopp underveis. Minimum seks passasjerer per tur. Fra ti år og oppover.

Rogaland - Haugesund

Båtene man får sitte på med har minimum 450hk, med plass til tolv passasjerer. Turen går rundt i fjorden og har noen stopp underveis.

Kundeomtaler

Rolf Wegar Gundersen Mann

Rolf Wegar Gundersen

19 July 2017

Var en fin tur hvor vi fikk en del historie om de ulike øyene samt at vi fikk action i bølgene i 50 knop.Alle vi 6 syntes det var en flott opplevelse:-)

Cecilie Øvereng Westli Kvinne

Cecilie Øvereng Westli

19 July 2017

Bestilte Rib Safari i Oslofjorden og må si vi er meget fornøyde med turen, og anbefaler alle andre og booke denne opplevelsen. På den 2 timers båt turen, får man en guidet tur innom forskjellige perler, før man virkelig får kjenne på adrenalinet på vei tilbake over bølgene bak Kiel båten. Tommel opp!