Snitt 4 basert på 134 stemmer

RIB safari

745kr Pris/person

Oslo, Bergen, Trondheim

550kr Pris/person

Haugesund

  • Over 800 har kjøpt opplevelsen

Se vår vakre skjærgård suse forbi i en forrykende hastighet. Man utforsker fjorden mens adrenalinet pumper, må oppleves!

  • Hastighet på rundt 50 knop
  • 300 HK
  • Se Oslo-, Bergen-, Haugeund-, eller Trondheimsfjordens perler
  • Lån av alt nødvendig utstyr inngår

Om opplevelsen

Å kjøre RIB er en fantastisk måte å oppdage fjorden på. Turene har både rolige og behagelige partier, men også strekninger med fullt fres. RIB er en veldig stabil og sikker båt. Skroget er hardt, og har oppblåsbare slanger langs relingen og store motorer som gir masse kraft.

Før turen vil alle deltakerne får en grundig instruks i sikkerhet. RIB kjøring er ikke helt uten risiko, men alle skal føle seg trygge og komfortable. Deltakerne skal ha på seg heldekkende drakter med flytevest i. Det finnes også hansker, luer, samt skibriller, om det er ønskelig, man møter opp i vanlige klær.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i liten gruppe.

Alder

Fra 10 år

Når?

Fra 1. mai til 1. oktober, etter avtale. Turene går ved påmelding av minst 6 passasjerer.

Sted

Oslo, Bergen, Trondheim, Haugesund

Varighet

1,5-2 timer, inkludert instrukser og omkledning.

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

{{{ $product->pulse }}} av 3 i puls
Viktig informasjon

Gravide anbefales ikke å kjøre RIB. Du må være over 14 år i Oslo, 10 år i Bergen.

Sted

Oslo

Båten man får kjøre med er en 7,8 meter lang RIB, med plass til 8 passasjerer. Den har 300 hestekrefter med en maksfart på 50 knop.Turen starter rolig, ut mot Hovedøya, hvor deltakerne får kunnskap om øyas historie. Videre går turen utover mellom Oslofjordens perler. Etterhvert som man kommer lenger ut i fjorden er det på tide å dra på litt, slik at man får sin dose med fart og spenning. Minimum seks passasjerer per tur. Fra 14 år og oppover. Turen tar to timer.

Hordaland - Bergen

I Bergen kjøres en 39 fots RIB av typen Artic Thunder med to innenbordsmotorer, hver på 350hk og plass til inntil 12 personer. Vi kjører fra Fisketorget i Bergen sentrum, ut Vågen langs Bryggen. Vi passerer Sandviken, runder Eidsvågsneset og drar derfra videre til Askøy. Der kjører vi rundt Strømsnesholmene, og langs Askøys østside til Askøybroen, og derfra tilbake til Bergen sentrum langs Laksevågsiden. Turen varer cirka 1 time. Minimum seks passasjerer per tur. Fra ti år og oppover.

Sør-Trøndelag - Trondheim

Båtene man får sitte på med har minimum 450hk, med plass til elleve passasjerer. Begge båtene er bygd for fart og til å tåle røffe værforhold. Turen går rundt i Trondheimsfjorden og har noen stopp underveis. Minimum seks passasjerer per tur. Fra ti år og oppover.

Rogaland - Haugesund

Båtene man får sitte på med har minimum 450hk, med plass til tolv passasjerer. Turen går rundt i fjorden og har noen stopp underveis.

Opplevelsen ble kjøpt for 5 timer siden.