Ridetur for to

1290kr Pris for 2 personer

Bergen

Oppgi antall

880kr Pris for 2 personer

Oslo, Geilo, Sandnes

Oppgi antall
  • Over 50 har kjøpt opplevelsen

Vil du gi bort en gave som huskes? Ridetur i variert terreng er en perfekt gave til to der man får oppleve vakker, norsk natur fra hesteryggen sammen. Passer som gave til par eller to venner som liker å ri.

  • Hyggelig turopplevelse for to
  • Snille kaldblodshester eller islandshester
  • Hjelm og nødvendig utstyr inkludert
  • Uerfarne ryttere får god veiledning

Om opplevelsen

Gi bort en herlig opplevelse på hesteryggen for to. I vårt langstrakte land finnes fantastiske turmuligheter som gjør rideturen til en avkoblende opplevelse. Hvor deilig er det ikke å komme seg vekk fra det stressende storbylivet og nærmere naturen? Unn to venner eller et par en stund med snille hester på tur i marka.

Hester blir utdelt etter erfaring og man får en liten stund før turen til å hilse på hesten. Hestene til utlåns er enten kaldblodshester, islandshester fjordhester, nordlandshester eller Døl. Det som blant annet kjennetegner en kaldblodshest og islandshest er deres rolige temperament og høye toleranse for kaldt vær, da de lettere utvikler vinterpels. Hestene er sterke og blir ofte brukt til arbeids- og trekkhester. Alle hestene er nøye utvalgte og trente for at man skal få en så fin og minnesverdig ridetur som mulig.


Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 12 år

Når?

Året rundt

Sted
Bergen, Oslo, Geilo, Sandnes
Varighet

1,5 - 2 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Akershus - Asker

Rideturen varer to timer

Rogaland - Sandnes

Rideturen varer halvannen time.

Hordaland - Bergen

Rideturen tar totalt ca. 2 timer og inkluderer sale opp og stelle hesten før og etter turen om ønskelig. Selve rideturen i de vakre fjellområdene tar ca. 1 time. Turene er basert på at gjestene kan håndtere hesten selv på tur, men ikke trenger noe spesiell erfaring for å delta.