Romantisk middag

Dette er en populær opplevelse. Over 50 personer har kjøpt den.

1990kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Fredrikstad, Sandnes, Tønsberg

Oppgi antall

2150kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Bærums Verk

Oppgi antall

1890kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Sarpsborg

Oppgi antall

1790kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Sola

Oppgi antall

Nydelig komponert middag, vin i glasset og tid sammen med hverandre. Dette er oppskriften på en fullkommen kveld. Romantisk aften er den perfekte gaven til par.

  • Tid til hverandre
  • Middag med vinpakke
  • Romantisk atmosfære
  • Dyktige kokker

Om opplevelsen

Hvem kan takke nei til en romantisk middag med en nøye komponert vinpakke? Dette er en perfekt opplevelsesgave til for eksempel de nygifte eller jubilantene. Tenk så deilig å nyte en bedre middag ute, uten å tenke på verken oppvask eller regning.

Et eksempel på en meny kan være grillede kamskjell til forrett, som følges først av kveite med urtetopping, og så langtidsstekt kalv. Et nydelig måltid avsluttes på romantisk vis med en kjærlighetsdessert som er ment for å deles. Til hver rett følger også et glass vin.

Rogaland - Sandnes, GamlaVærket:
Velkommen til en treretters middag med vinpakke i stemningsfulle GamlaVærket. Her får paret nyte en treretters fra en variert meny basert på nydelige råvarer. To glass musserende er også inkludert i pakken.

Rogaland - Sola, Hummeren Hotell Restaurant:
Fisk og skalldyr utgjør hovedvekten av menyen. Fristelsene blant havets delikatesser er mange. Kjøkkensjefen og hans stab sørger for høy trivselsfaktor for restaurantens gjester.

Akershus - Bærums Verk, Værtshuset Bærums Verk:
Værtshuset er Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum. Her står god mat og drikke, og den gode opplevelsen rundt måltidet i sentrum. Værtshuset norskinspirerte kjøkken har hovedsakelig norsk mat på menyen, alt fremstilles på eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Her vil man bli servert en nydelig treretters middag med vinpakke til, det er også inkludert et glass musserende som aperitiff.

Akershus - Asker, Naust Restaurant & Bar:
Velkommen til bords ved Oslofjordens strand. Restaurantens kjøkken har komponert en meny med smaker fra havet skapt av de fineste råvarer anrettet i tråd med skandinaviske mattradisjoner. Her kan du nyte kombinasjoner som reflekterer stedets genuine interesse for mat. På Naust gjør de sitt ytterste for at gjestene skal få en hyggelig opplevelse.

Vestfold - Tønsberg, Paparazzi:
Restaurant Paparazzi er en trendy og uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Restauranten lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden! Her kan dere kose deg med en deilig romantisk middag og velge retter fra en variert meny med noe for enhver smak.

Drammen, Buskerud, Pavarotti:
Restaurant Pavarotti er en delikat restaurant kun et steinkast fra Bragernes torg. Her finner du en spennende meny med et bredt utvalg, alt fra røkgrillet kylling og lammecarré til BBQ burger og steakhouse biff. Her ligger alt til rette for en romantisk kveld med god mat og hyggelig samvær.

Husk at opplevelsen må forhåndsbookes hos leverandør.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Fredrikstad, Sandnes, Tønsberg, Bærums Verk, Sarpsborg, Sola
Varighet

Cirka 3 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Bord må forhåndbookes.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Mann 47 år

15 August 2017

Utrolig koselig sted. Kunnskapsrik betjening. Noe avstumpet med tanke på vinpakken. Du får ett lite glass med vin til hver rett, og litt påfyll hvis du heldig. En person drakk ikke vin, allikevel måtte en kopp kaffe betales. Prismessig, alt for dyrt i forhold til kvalitet.