Romantisk spaweekend

2490kr Pris for 2 personer 1 natt

Lysekil

Oppgi antall

2990kr Pris for 2 personer

Hjelmeland

Oppgi antall

2590kr Pris for 2 personer

Røros

Oppgi antall
  • Over 200 har kjøpt opplevelsen

Overrask jubilantene, de nygifte, eller din utkårede med en romantisk spaweekend på hotell i nydelige omgivelser. Tilgang til spa er inkludert slik at man kan nyte velværende bad.

  • Overnatting på flott dobbeltrom
  • Frokostbuffet
  • Toretters-middag/grillbuffet på sommeren
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng
  • Spabehandling ikke inkludert, men kan bestilles

Om opplevelsen

Alle trenger litt romantikk i hverdagen og det finnes lite som er mer romantisk enn en helgetur på spahotell med musserende i glasset.

Omgivelsen er vakre og det flotte dobbeltrommet skaper en romantisk ramme for hele opplevelsen. Inkludert i pakken er stor frokostbuffet, middag på kvelden og tilgang til bad og velværeområde. Spabehandlinger kommer utenom, men kan selvsagt bestilles på forhånd ved booking.

En romantisk spaweekend gir tid til å virkelig nyte livet og hverandre.


Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Lysekil, Hjelmeland, Røros
Varighet

En hel dag inklusive en overnatting

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Sør-Trøndelag - Røros

I Røros inkluderer pakken en overnatting i dobbeltrom, en natt. Frokost for to personer og en flaske musserende på rommet høres også med. På kvelden serveres en lekker syvretters smaksmeny for to personer hos Berkel & Bar. Drikke kan selvsagt kjøpes utenom. Inkludert i opplevelsen er også inngang til basseng og velværeområdet.

Rogaland - Hjelmeland

I Hjelmeland inkluderer opplevelsen overnatting i dobbeltrom, en natt. Frokost for to personer og musserende på rommet. På kvelden serveres en toretters middag. Drikke til maten, og annet, kan selvsagt kjøpes utenom. Inkludert i opplevelsen er også inngang til basseng og hotellets spaområde.

Sverige- Brastad/Lysekil

I Brastad, en knapp time fra grensen, får man en overnatting i dobbeltrom med frokostbuffet. På kvelden serveres en toretters meny for to personer. I sommerhalvåret får man en fristende grillbuffet i stedet for toretters middag. Drikke kan selvsagt kjøpes utenom, men en piccolo flaske musserende på rommet er inkludert. Også inkludert i opplevelsen er selvsagt inngang til flotte bassenger, og spaområdet.

Både overnatting og tid for middag må forhåndsbookes hos leverandør, med et gyldig gavekort.