Romantisk spaweekend

Dette er en populær opplevelse. Over 300 personer har kjøpt den.

2490kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Lysekil

Oppgi antall

2990kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Hjelmeland

Oppgi antall

2590kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Røros

Oppgi antall

2790kr 2 personer

Tilgjengelig i Kragerø

Oppgi antall

Overrask jubilantene, de nygifte, eller din utkårede med en romantisk spaweekend på hotell i nydelige omgivelser. En helg på hotell med spa og tid til å pleie kjærligheten er noe alle setter pris på.

  • En overnatting på flott dobbeltrom
  • Frokostbuffet
  • Toretters-middag/grillbuffet på sommeren
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng
  • Spabehandling ikke inkludert, men kan bestilles

Om opplevelsen

Alle trenger litt romantikk i hverdagen og det finnes lite som er mer romantisk enn en helgetur på spahotell med musserende i glasset. Overrask et par eller din kjære med en helg utenom det vanlige!

Omgivelsene er vakre og det flotte dobbeltrommet skaper en romantisk ramme for hele opplevelsen. Inkludert i pakken er en stor frokostbuffet, middag på kvelden og tilgang til bad og velværeområde. Spabehandlinger kommer utenom, men kan selvsagt bestilles på forhånd ved booking.

En romantisk spaweekend gir tid til å virkelig nyte livet og hverandre.


Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Lysekil, Hjelmeland, Røros, Kragerø
Varighet

En hel dag inklusive en overnatting

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Telemark - Kragerø

På idylliske Kragerø Resort får man med dette gavekort overnatting i dobbeltrom en natt. Ved ankomst får man en flaske musserende, frukt og sjokolade på rommet. På ettermiddagen/kvelden får man servert en smaksrik middag for to. Under hele oppholdet har man fri inngang til spa- og vann og treningsområde. Badekåpe og tøfler er også inkludert. Etter en avslappende natt kan man nyte en deilig frokost for to før avreise.

Sør-Trøndelag - Røros

I Røros inkluderer pakken en overnatting i dobbeltrom, en natt. Frokost for to personer og en flaske musserende på rommet høres også med. På kvelden serveres en lekker syvretters smaksmeny for to personer hos Berkel & Bar. Drikke kan selvsagt kjøpes utenom. Inkludert i opplevelsen er også inngang til basseng og velværeområdet.

Rogaland - Hjelmeland

I Hjelmeland inkluderer opplevelsen overnatting i dobbeltrom, en natt. Frokost for to personer og musserende på rommet. På kvelden serveres en toretters middag. Drikke til maten, og annet, kan selvsagt kjøpes utenom. Inkludert i opplevelsen er også inngang til basseng og hotellets spaområde.

Sverige- Brastad/Lysekil

I Brastad, en knapp time fra grensen, får man en overnatting i dobbeltrom med frokostbuffet. På kvelden serveres en toretters meny for to personer. I sommerhalvåret får man en fristende grillbuffet i stedet for toretters middag. Drikke kan selvsagt kjøpes utenom, men en piccolo flaske musserende på rommet er inkludert. Også inkludert i opplevelsen er selvsagt inngang til flotte bassenger, og spaområdet.

Både overnatting og tid for middag må forhåndsbookes hos leverandør, med et gyldig gavekort.

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler