Spesialbehandling

Dette er en svært populær opplevelse. Over 500 personer har kjøpt den.

790kr Pris/person

Tilgjengelig i Sandnes, Stavanger, Drammen, Bergen, Straume, Lillehammer, Fenstad, Hønefoss, Porsgrunn, Hamar, Sarpsborg, Horten

Oppgi antall

890kr Pris/person

Tilgjengelig i Gjøvik, Fredrikstad, Oslo

Oppgi antall

Har noen fortjent en ekstra oppmerksomhet? Tilsett litt nytelse og velvære i hverdagen med et gavekort på Spesialbehandling.

  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje
  • 50-60 minutters behandling
  • Avkobling og velbehag
  • Behagelige omgivelser

Om opplevelsen

Hvilken del av kroppen trenger mest pleie? Med et gavekort på Spesialbehandling får man velge mellom 50-60 minutter med en deilig avspennende massasje eller ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandling er perfekt når man ønsker å gi huden en liten boost. I behagelige omgivelser får man en oppfriskende og fuktighetsgivende behandling for huden. Behandlingen starter med en rens, peeling av huden og inkluderer en fuktbehandling som gir huden en ny frisk glød.

Hvis mottaker heller ønsker kan man velge en massasje. Stillesittende arbeid eller feil belastning kan gi såre, støle og slitne rygger. Her får man en massasje som er avslappende, samtidig som den løser opp muskelspenninger.

Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av behandling fra sted til sted.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Sandnes, Stavanger, Drammen, Bergen, Straume, Lillehammer, Fenstad, Hønefoss, Porsgrunn, Hamar, Sarpsborg, Horten, Gjøvik, Fredrikstad, Oslo
Varighet

50-60 minutter

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

 Kvinne 50 år

 

Velig bra.

Kvinne Kvinne 23 år

Kvinne

 

Veldig bra!

Kvinne Kvinne 50 år

Kvinne

 

Fantastisk bra!

Ida Mann 48 år

Ida

 

Alt var bra