Spøkelsesvandring for to

350kr Pris for 2 personer

Oslo

Oppgi antall
  • Over 1500 har kjøpt opplevelsen

Hårene reiser seg i nakken og det går kaldt nedover ryggen når man besøker hovedstadens mest hjemsøkte adresser. Spøkelsesvandring er morsom opplevelse for to!

  • Skumle og mystiske fortellinger
  • Dyktig og engasjert guide
  • Besøk viktige steder i Oslos mørke historie
  • Gåsehudfremkallende

Om opplevelsen:

Hysj, hva var det? Er det noen som lusker i skyggene? Det er lett å bli litt skvetten i Oslos mørke gater. Opplevelsen spøkelsesvandring foregår i gamle Christianias gater og rundt Akershus festning. Disse områdene er spekket med mystiske og spennende historier som har satt dype spor.

En entusiastisk historieforteller tar gruppen med på en to timers vandring i Oslos gamle gater og historiske steder med grusom historie. Enten man tror på spøkelser eller ei, så er dette en spennende vandring med interessante fortellinger og besøk til flere av Norges eldste bygninger. Vandringen byr både på gamle skrøner og spøkelseshistorier, men det meste er sanne fortellinger om Oslos blodige historie. Ikke rart det er så mange som hevder å ha møtt dem som går igjen i vår gamle hovedstad.

Flere av deltagere kan fortelle om merkelige og gufne opplevelser på spøkelsesvandringen, her får man bli med og sjekke selv!

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer og gjøres i gruppe sammen med andre.

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Tirsdag-tordag, juni-september

Sted
Oslo
Varighet

Cirka 2 timer

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted