Stand Up-kveld for to

Dette er en svært populær opplevelse. Over 1500 personer har kjøpt den.

350kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Bergen, Lillehammer

Oppgi antall

200kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

240kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Drammen

Oppgi antall

400kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Stavanger

Oppgi antall

Stand-up nytes best live, gi bort en kveld med latteranfall og saftig humor til to personer

  • Billetter for to personer til en morsom klubbkveld
  • Hyppige forestillinger
  • En konferansier, og tre-fem komikere
  • Morsomme, norske komikere som gir alt på scenen

Om opplevelsen

Stand-up bør nytes live, stemningen mellom komikeren og publikum kan ikke sammenlignes med å se et show på tv. Gi to stykker muligheten til å få en kveld med rappkjefta, rå humor som tar opp alt fra politikk og store temaer, til hverdagsobservasjoner og alt mellom himmel og jord.

Stand up kveldene går minimum månedlig avhengig av sted, se byinformasjon under "Sted". Det er alltid en stødig konferansier som loser publikum gjennom showet, og sørger for at stemningen står i taket. Vanligvis er det mellom tre til fem andre komikere som opptrer, alle navn i standup-miljøet som gir alt de har på scenen. Ved booking får man utdelt plasser til showet, men kom gjerne i god tid før showstart.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 20 år

Når?

Året rundt, se info om by for evt unntak.

Sted
Bergen, Lillehammer, Oslo, Drammen, Stavanger
Varighet

Cirka 1,5-2 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Oslo

Komikerne møtes til duell. For å overleve som komiker kreves et sett med ferdigheter. Denne kvelden blir komikerne testet på diverse områder, og publikum får være med å bestemme hvem som har det som skal til og hvem som blir gjort til latter i gapestokk. Kveldene arrangeres en kveld i måneden. Datoer vil bli oppgitt ved booking.

Hordaland - Bergen

Stand up i Bergen går fast to ganger i uken, hver torsdag og fredag, på Ricks Teater. Opplevelsen må bookes i forkant, og to, gode plasser holdes av til kunder med gavekort. Vanligvis er det mellom tre og fire andre komikere som opptrer. Alle kjente navn i standup-miljøet.

Buskerud - Drammen

Stand up i Drammen går fast en torsdag i måneden, på Centralen i Union Scene. Opplevelsen må bookes i forkant. Vanligvis er det mellom fem og seks komikere som opptrer. Ikke show mellom juni-august. Kjente og ukjente navn i standup-miljøet.

Oppland - Lillehammer

Stand up i Lillehammer arrangeres en gang i måneden på kulturscenen Café Stift. Her får du se både ukjente og kjente komikere på scenen.

Rogaland - Stavanger

Stand Up i Rogaland arrangeres hver måned. Her får du oppleve nye og mer etablerte komikere på scenen. Showene settes opp ulike steder i fylket, så her kan man velge stedet som passer best for seg.

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset og booke en dato for gjennomføring. Tilgjengelige datoer oppdateres løpende.

Dato Tid Ledige plasser
17 October, 2018 20:00-22:00 18
24 October, 2018 20:00-22:00 18
31 October, 2018 20:00-22:00 14
07 November, 2018 20:00-22:00 19
14 November, 2018 20:00-22:00 16
21 November, 2018 20:00-22:00 18
28 November, 2018 20:00-22:00 18
Dato Tid Ledige plasser
18 October, 2018 20:00-22:00 20
22 November, 2018 20:00-22:00 19

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Elisabeth Brekke Kvinne 33 år

Elisabeth Brekke

 

Kjøpte denne opplevelsen til mine foreldre. De hadde det veldig gøy denne kvelden.

Kvinne