Tegnekurs for barn og ungdom

500kr Pris/person

Tilgjengelig i Asker

Oppgi antall

Gi bort en gave som stimulerer kreativitet og tegneglede. Perfekt for tegneglade gutter og jenter som vil videreutvikle interessen sin!

  • En-til-en undervisning
  • Lær nye tegneteknikker og få inspirasjon
  • Individuell oppfølging - fokuser på det du vil bli bedre på
  • Alt materiell inkludert
  • Det kreves ingen forkunnskaper - kurset er for både nybegynnere og viderekomne

Om opplevelsen

Kjenner du en som elsker å tegne? Da er dette den perfekte gaven! På tegneskolen vil mottakeren av dette gavekortet få en-til-en undervisning av en erfaren og dyktig lærer som gir eleven individuell og pedagogisk veiledning, tilpasset alder og nivå. Mottakeren vil lære teknikker og få spennende oppgaver for å videreutvikle sine tegneferdigheter.

Her er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje man vil lære å tegne ulike dyr, mennesker, Manga, biler, klær, interiør, hus, Pokémon eller fantasifigurer? Kurslæreren sørger for at kurset tilpasses gavekortmottakerens ferdigheter og ønsker.

Tegnekursene er for alle, både nybegynnere og viderekomne, i alderen 6-18 år. Alt man trenger av materiell er tilgjengelig på kurset.

På dette kurset får man virkelig dyrket sin interesse for form og farge. En inspirerende opplevelse for alle som er glade i å tegne!

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

1 deltager

Alder

Fra 6 år

Når?

Etter avtale med kursholder.

Sted
Asker
Varighet

1 time

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler