Treretters middag

Dette er en populær opplevelse. Over 300 personer har kjøpt den.

895kr Pris/person

Tilgjengelig i Stavanger, Fredrikstad, Sarpsborg, Tønsberg

Oppgi antall

990kr Pris/person

Tilgjengelig i Sandefjord, Sandnes, Haugesund

Oppgi antall

695kr Pris/person

Tilgjengelig i Stavern

Oppgi antall

790kr Pris/person

Tilgjengelig i Drammen, Sola

Oppgi antall

Gi bort en herlig helaften! Denne opplevelsen byr på et komplett måltid som harmonerer med vin. Gi et gavekort på tre fantastiske retter med vinpakke til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

  • Tre retter nøysomt satt sammen
  • Vinpakke til maten
  • Utsøkt mat
  • Flotte, ærverdige lokaler med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Om opplevelsen

By en venn eller din kjære på en nydelig treretters middag med vinpakke til. De dyktige kokkene setter sammen et fortreffelig måltid hvor mat og drikke harmonerer, med gode råvarer og smaker i fokus. Det blir en kveld med ren og skjær nytelse. Og best av alt? Mottakeren slipper å tenke på regningen, alt er inkludert.

Østfold - Fredrikstad, Restaurant Major-Stuen:
Majoren holder til i det unike og godt bevarte området Gamle Fredrikstad, her vil du finne unik arkitektur og trange stenbelagte gater og et levende byliv. Området i seg selv er en attraksjon. Restauranten spesialiserer seg på deilige fisk- og viltretter, maten er kortreist, da nemlig alt vilt er selvskutt.

Østfold - Sarpsborg, Festiviteten:
Festiviteten Sarpsborg er en koselig og intim restaurant i hjertet av Sarpsborg sentrum. Menyen settes opp etter det beste sesongen har å by på og kokkenes kreativitet.

Akershus - Bærums Verk, Værtshuset Bærums Verk:
Værtshuset er Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum. Her står god mat og drikke, og den gode opplevelsen rundt måltidet i sentrum. Værtshuset norskinspirerte kjøkken har hovedsakelig norsk mat på menyen, alt fremstilles på eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives.

Akershus - Asker, Naust Restaurant & Bar:
Velkommen til bords ved Oslofjordens strand. Restaurantens kjøkken har komponert en meny med smaker fra havet skapt av de fineste råvarer anrettet i tråd med skandinaviske mattradisjoner. Her kan du nyte kombinasjoner som reflekterer stedets genuine interesse for mat. På Naust gjør de sitt ytterste for at gjestene skal få en hyggelig opplevelse.

Vestfold - Sandefjord, Brasseri SMAK:
Smak skal være en uformell måltidsopplevelse med fokus på sesongens aller beste råvarer i gode kombinasjoner. À la carte menyen skiftes jevnlig i takt med sesongens konstante forandringer.

Vestfold - Tønsberg, Paparazzi:
Restaurant Paparazzi er en trendy og uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Restauranten lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden! Her kan dere kose deg med en deilig treretters middag og velge retter fra en variert meny med noe for enhver smak.

Telemark - Skien, Jacob & Gabriel:
Jacob & Gabriel har god, lokal mat som satsingsområde, med fokus på det velsmakende måltid akkompagnert av lun atmosfære.

Rogaland - Stavanger, Spiseriet:
En middag på Spiseriet gir en matopplevelse av høy kvalitet. Restaurantens visjon er at et besøk hos dem skal være smakfullt, ærlig og overraskende. Her bys det på en variert middagsmeny med smaksrike kjøtt- og fiskeretter, supper og søte fristelser.

Rogaland - Sandnes, Kronen Gaard Hotell:
Kronen Gaard legger sin stolthet i ren og ærlig mat produsert av lokale råvarer, som kjøkkensjefen selv har valgt ut. Her blir man servert en nydelig treretters uten staffasje i stemningsfulle lokaler.

Rogaland - Sola, Hummeren Hotell Restaurant:
Fisk og skalldyr utgjør hovedvekten av menyen. Fristelsene blant havets delikatesser er mange. Kjøkkensjefen og hans stab sørger for høy trivselsfaktor for restaurantens gjester.

Rogaland - Sandnes, GamlaVærket:
Velkommen til en treretters middag i nyoppussede lokaler i flotte, stemningsfulle GamlaVærket. Nyt en treretters fra en variert meny basert på nydelige råvarer.

Rogaland - Haugesund, Lothes Mat & Vinhus:
Lothes Mat & Vinhus serverer alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger. De bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Restauranten ligger flott til og har utsikt over Smeasundet.

Drammen, Buskerud, Pavarotti:
Restaurant Pavarotti er en delikat restaurant kun et steinkast fra Bragernes torg. Her finner du en spennende meny med et bredt utvalg, alt fra røkgrillet kylling og lammecarré til BBQ burger og steakhouse biff. Her ligger alt til rette for en romantisk kveld med god mat og hyggelig samvær.

Husk at opplevelsen må forhåndsbookes hos leverandør.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Stavanger, Fredrikstad, Sarpsborg, Tønsberg, Sandefjord, Sandnes, Haugesund, Stavern, Drammen, Sola
Varighet

Cirka 3 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Bord må forhåndbookes

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Vårin Sund Kvinne 24 år

Vårin Sund

28 January 2018

Var på Pavarotti i Drammen. Fantastisk god mat og vin, god service, koselig sted. MYE for pengene. Vil absolutt anbefale dette stedet/gavekortet videre.

Hilde Kvinne

Hilde

19 May 2017

Fantastisk god mat og dertil passende viner. God service både hos You Wish og restauranten. Takker for en koselig kveld!