Treretters middag

895kr Pris/person

Fredrikstad, Sarpsborg, Jessheim, Tønsberg

Oppgi antall

990kr Pris/person

Sandefjord, Sandnes, Haugesund, Bærums Verk

Oppgi antall

695kr Pris/person

Stavern

Oppgi antall

790kr Pris/person

Skien

Oppgi antall
  • Over 200 har kjøpt opplevelsen

Gi bort en herlig helaften! Denne opplevelsen byr på et komplett måltid som harmonerer med vin. Gi et gavekort på tre fantastiske retter med vinpakke til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

  • Tre retter nøysomt satt sammen
  • Vinpakke til maten
  • Utsøkt mat
  • Flotte, ærverdige lokaler med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Om opplevelsen

By en venn eller din kjære på en nydelig treretters middag med vinpakke til. De dyktige kokkene setter sammen et fortreffelig måltid hvor mat og drikke harmonerer, med gode råvarer og smaker i fokus. Det blir en kveld med ren og skjær nytelse. Og best av alt? Mottakeren slipper å tenke på regningen, alt er inkludert.

Østfold - Fredrikstad, Restaurant Major-Stuen:
Majoren holder til i det unike og godt bevarte området Gamle Fredrikstad, her vil du finne unik arkitektur og trange stenbelagte gater og et levende byliv. Området i seg selv er en attraksjon. Restauranten spesialiserer seg på deilige fisk- og viltretter, maten er kortreist, da nemlig alt vilt er selvskutt.

Østfold - Sarpsborg, Festiviteten:
Festiviteten Sarpsborg er en koselig og intim restaurant i hjertet av Sarpsborg sentrum. Menyen settes opp etter det beste sesongen har å by på og kokkenes kreativitet.

Akershus - Bærums Verk, Værtshuset Bærums Verk:
Værtshuset er Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum. Her står god mat og drikke, og den gode opplevelsen rundt måltidet i sentrum. Værtshuset norskinspirerte kjøkken har hovedsakelig norsk mat på menyen, alt fremstilles på eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives.

Vestfold - Sandefjord, Brasseri SMAK:
Smak skal være en uformell måltidsopplevelse med fokus på sesongens aller beste råvarer i gode kombinasjoner. À la carte menyen skiftes jevnlig i takt med sesongens konstante forandringer.

Vestfold - Tønsberg, Paparazzi:
Restaurant Paparazzi er en trendy og uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Restauranten lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden! Her kan dere kose deg med en deilig treretters middag og velge retter fra en variert meny med noe for enhver smak.

Telemark - Skien, Jacob & Gabriel:
Jacob & Gabriel har god, lokal mat som satsingsområde, med fokus på det velsmakende måltid akkompagnert av lun atmosfære.

Rogaland - Sandnes, Kronen Gaard Hotell:
Kronen Gaard legger sin stolthet i ren og ærlig mat produsert av lokale råvarer, som kjøkkensjefen selv har valgt ut. Her blir man servert en nydelig treretters uten staffasje i stemningsfulle lokaler.

Rogaland - Sandnes, GamlaVærket:
Velkommen til en treretters middag i nyoppussede lokaler i flotte, stemningsfulle GamlaVærket. Nyt en treretters fra en variert meny basert på nydelige råvarer.

Rogaland - Haugesund, Lothes Mat & Vinhus:
Lothes Mat & Vinhus serverer alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger. De bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Restauranten ligger flott til og har utsikt over Smeasundet.

Husk at opplevelsen må forhåndsbookes hos leverandør.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Fredrikstad, Sarpsborg, Jessheim, Tønsberg, Sandefjord, Sandnes, Haugesund, Bærums Verk, Stavern, Skien
Varighet

Cirka 3 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Bord må forhåndbookes

Sted