Wallmans Dinnershow

975kr Pris/person

Oslo

Oppgi antall

Over 1500 har kjøpt opplevelsen

Wallmans kombinerer det beste av underholdning med et utsøkt, firerettersmåltid. De dyktige artistene leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en magisk kveld man sent vil glemme. Gi Wallmans Dinnershow i gave til den som har alt.

  • Uforglemmelig kveld med et forrykende show
  • Utsøkt surprisemeny med minst fire retter
  • Showplasser i billettkategori Gull
  • Inngang til nattklubb inkludert

Om opplevelsen

Et gavekort på Wallmanns Dinnershow gir en helhetlig opplevelse med en nydelig firerettersmiddag, variert og underholdende show. Det blir en imponerende opplevelse man minnes med et smil. Wallmans er ensbetydende med kvalitet i alle ledd, og har klart å kombinere det beste av sang, dans, magi, humor, mat og atmosfære til et sensasjonelt konsept av høy kvalitet.

Nå presenterer Wallmans jubileumsforestillingen Fireworks. Dinnershowrestauranten på Mølla fyller i år hele 15 år, og deres jubileumsshow kommer til å ta deg med på en musikalsk reise helt fra 1960 til i dag. i løpet av kvelden vil man kunne oppleve showets signaturlåt, Katy Perrys fantastisk Firework, før det fortsetter med alt fra tango til tidlig Heavy Metal, og fra One Direction til Spice Girls. Etter syv shownummer avsluttes kvelden med to virkelig festboostere; først et House Of Soul-nummer i god gammel Blues Brother- stil, før taket løftes med de største hitsene fra Norges egne musikkskattekiste. Som alltid blir det funklende kostymer, halsbrekkende stunts, fantastisk sceneshow og velsmakende mat.

Man lar seg smitte av entusiasmen, gleden og lykken da artistene fremfører et rockete, velklingende, morsomt, hett og fengende show i de fantastiske lokalene på Mølla. I år, som ifjor, fortsetter Wallmans med sitt herlige matkonsept der man istedet for å velge mellom faste menyer får servert en helt fantastisk overraskelsesmeny som består av flere velsmakende retter, selvfølgelig servert av deres helt egne stjerner - artistene.

Etter middag og show er det bare å ta kvelden videre ut til de sene nattetimer i Wallmans egen nattklubb, inngang til nattklubben er selvsagt inkludert i prisen. Det blir en helaften spekket med show, middag og nattklubb - alt under et tak.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 20 år

Når?

August-oktober og januar-juni. Torsdag-lørdag

Sted
Oslo
Varighet

Cirka 4,5 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Pent antrekk. Gi beskjed ved booking om det er rullestolbrukere eller personer som benytter andre hjelpemidler, så tilpasser vi dette. Fotografering er tillatt. Film- eller lydopptak med videokamera eller mobiltelefon er ikke tillatt. Drikke ikke inkludert i prisen. Må forhåndsbookes hos leverandør.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Kvinne Kvinne 37 år

Kvinne

28 July 2017

Har vært dere flere ganger tidligere, men som alltid avslutter de med en fantastisk finale, som absolutt gir mersmak. Jeg skal absolutt tilbake!

Linda Haugen Kvinne

Linda Haugen

19 July 2017

En fantastisk kveld. Nydelig mat og drikke. Et supert bra show. Anbefales virkelig!