Adrenalintur på bane

1790kr Pris/person

Rakkestad

Oppgi antall
  • Over 200 har kjøpt opplevelsen

Dette er en opplevelsesgave som får pulsen til å øke. Gi din kjære, en kompis eller far et gavekort på Adrenalin tur på racingbane - en mulighet til å oppleve ”hot laps” på en av Norges beste racingbaner. Passasjeren må spenne seg godt fast, racingsjåføren kommer til å presse bilens grenser til det maksimale.

  • Få sitte på med en profesjonell racingsjåfør
  • Tre runder på bane i ekstreme hastigheter
  • Fokus på sikkerhet

Om opplevelsen

Dette er en fartsopplevelse som virkelig får blodet til å pumpe. Enten du vil gi bort en gaveopplevelse til fartsjunkien eller til den som trenger å prøve nye ting er Adrenalintur på racingbane en trygg, men spennende opplevelse som man garantert kjenner på kroppen. Passasjeren blir fastspent med 4-punkts sikkerhetsbelter, og sitter trygt med en profesjonell racingfører bak rattet.

Alt etter hva som er tilgjengelig på kjøredagen kan man velge mellom rå banebiler som Audi RS4 og BMW M3, eller spreke sportsbiler som Ferrari og Porsche.

I sommersesongen kjøres det på asfaltbane. Ved tørre og gode forhold kommer bilen opp i ekstreme hastigheter. Passasjeren får smake på g-kreftene når sjåfører tvinger bilen til å gi alt. En tur på racingbanen er en opplevelse utenom det vanlige.


Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 15 år

Når?

Visse datoer fra april-september, bookes hos leverandør etter gjeldende terminliste

Sted
Rakkestad
Varighet

Beregn 30 minutter til hele opplevelsen, ca 10-15 min kjøring

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls
Viktig informasjon

Det er viktig å møte opp til tid avtalt med leverandør. Forsikring inkludert.

Sted