Treretters bryggmiddag

705kr per person

Oslo

Oppgi antall

Over 100 har kjøpt opplevelsen

Ta med en god venn eller din kjære ut på et deilig treretters måltid i hyggelig omgivelser på en restaurant med høy kompetanse på håndtverksøl. En opplevelse som garantert vil falle i smak.

  • Treretters meny
  • Tilpasset ølmeny
  • Hyggelig kveld ute med god mat og drikke

Om opplevelsen

Gi bort en hyggelig kveld ute, det setter de fleste pris på. Med denne opplevelsen får mottakeren en deilig treretters på en hyggelig restaurant. Her kan man nyte et godt måltid og virkelige senke skuldrene. På resturanten har de høy kompetanse på håndverksøl og ølkultur, og de gjør sitt ypperste så mat og drikke harmonerer. En perfekt gave til den som har alt.

Oslo - Håndverkerstuene:
I hjertet av Oslo sentrum, omkranset av hovedstadens store attraksjoner og teaterscener, ligger Håndverkerstuene. Dette er en rustikk restaurant som kan skilte med en meny bestående av nordiske matretter av høy kvalitet og et bredt sortiment av øl. Her finner gavemottakeren garantert noe som vil falle i smak.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

1 deltager

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

ca. 2,5 timer

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Mann 51 år

06 October 2017

God atmosfære, god mat og drikke, dyktig servitør.

Mann

20 September 2017

Kvinne 60 år

21 August 2017

De som fikk gaven var topp fornøyd med alt! Supet sted og service '!