Dresintur

350kr Pris/person

Dokka

Oppgi antall

Over 100 har kjøpt opplevelsen

Vårt vakre Norge bør oppleves fra en dresinsykkel, nærmere naturen kommer du ikke! Denne opplevelsen passer for alle.

  • Oppdag Norge fra dresinsykkel
  • Passer for alle med normal fysikk
  • Vakker naturopplevelse
  • Velg strekning selv

Om opplevelsen

Gi bort et gavekort på en sykkeltur på skinner. Dresinsykling passer for alle, og gir en fantastisk naturopplevelse. Turen gjøres på nye, letttråkkede dresiner og man velger selv hvor langt man vil sykle. Den lengste strekningen er 43 km en vei, men det finnes mange ulike ruteforslag med fine turer. Med utgangspunkt fra Dokka starter turen ved den gamle, flotte jernbanebrua der elvene Dokka og Etna møtes. På vei oppover dalsiden er det en vidstrakt utsikt fra banen utover Etnedal og Nordsinni.

Dresinen får man bruke en hel dag, så man kan legge opp turen etter dette. Ved oppmøte får man utdelt kart, verktøy og hjelm. Men man får også mer enn gjerne ta med egen sykkelhjelm og lykt! Det finnes to tunneller på strekningen og da kan det være kjekt med en lykt.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 4 år

Når?

Fra 22.juni-15.august. Også utover høsten etter avtale.

Sted
Dokka
Varighet

En hel dag

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Ta gjerne med egen hjelm og lykt, ellers fås alt utstyret man trenger.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler