Fyrromantikk

3500kr Pris for 2 personer

Haugesund

Oppgi antall

Overrask med en overnatting på et historisk fyrhotell. Nærhet til sjø, treretters middag og musserende i glasset skaper en romantisk opplevelse.

  • Historisk fyrhotell
  • Overnatting i dobbeltrom
  • Treretters middag
  • Bondefrokost for to
  • Flaske musserende på rommet

Om opplevelsen

Overrask med en romantisk opplevelse som skiller seg ut! Her kan man nyte livet ved fjorden og hverandres selskap. En overnatting på et historisk fyrhotell fra 1858 er opplevelse man vil huske. Inkludert i oppholdet er en treretters middag og bondefrokost for to personer. Maten består av ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Her kan man forvente å bli servert alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger.

Rogaland - Høyevarde Fyrhotell:
Denne flotte fyrstasjonen med rik historie ble opprettet i år 1700, og har vært et viktig fyrtårn i Karmsundet, siden Heinrich Petersen Ysted fikk kongelig bevilling til å drive fyret. Selve fyret, slik som det fremstår i dag, er fra år 1858 og består av en fyrvokterbolig, tollstasjon, naust, sjøhus og et vedfyrt bakeri. Bygningene er fredet og er absolutt verdt et besøk. Gjestene bes spørre etter rom i selve fyret ved booking!

Denne gaven passer utmerket som bryllupsgave, jubileumsgave, eller når du vil overraske din kjære med en ekstra flott opplevelse!

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Juli

Sted
Haugesund
Varighet

En overnatting

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler