Helikoptertur over din by

3890kr Pris for 3 personer

Oslo, Verdal

Oppgi antall

4990kr Pris for 3 personer

Trondheim

Oppgi antall
  • Over 100 har kjøpt opplevelsen

Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge ovenfra og ned. Gi et gavekort på en uforglemmelig reise med en unik utsikt over noen av Norges flotteste byer. Denne guidede helikopterturen vil gararantert bli et minne for livet!

  • Guidet tur over Oslo, Sandefjord, Verdal eller Trondheim
  • Mulighet for tilrettelagt rute
  • Perfekt både for lokale og turister
  • Opplevelse for tre personer

Om opplevelsen

Gi en helikoptertur i gave! Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge ovenfra og ned. Gi et gavekort på en uforglemmelig reise med en unik utsikt over noen av Norges flotteste byer. Prøv sightseeing på en litt annerledes måte eller gjenoppdag byen din i et nytt perspektiv. Denne opplevelsesgaven lover masse interessant informasjon, spektakulære utsikter og et godt overblikk. En perfekt gave til familien, eller bli med selv og imponer venner. Helikopterturen vil garantert bli et minne for livet!

Man får se byenes kjente landemerker og turistattraksjoner fra luften med egen guide. Det er mulighet for å tilrettelegge rutene etter ønsker. Med en helikoptertur over Oslo kan man ta turen over operaen og øyene i fjorden. Helikopteret tar inntil 3 personer.

Sightseeing med helikopter er en effektiv måte å gjøre seg kjent på. Kommer man høyt nok, kan man faktisk se at jorda er rund. Dette er opplevelsen for den som ønsker en opplevelse utenom det vanlige, det kiler i magen når helikopteret tar av og når høyder som gjør biler og hus små.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for inntil tre personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Oslo, Verdal, Trondheim
Varighet

30 min

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Sør-Trøndelag, Trondheim

I Trondheim kreves det minst 4 flyvninger for å sette opp tur. Avtales med leverandør.