Helikoptertur over din by

Dette er en populær opplevelse. Over 200 personer har kjøpt den.

3890kr Pris for 3 personer

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

4990kr Pris for 3 personer

Tilgjengelig i Verdal

Oppgi antall

5500kr Pris for 3 personer

Tilgjengelig i Bergen

Oppgi antall

Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge ovenfra og ned. Gi et gavekort på en uforglemmelig reise med en unik utsikt over noen av Norges flotteste byer. Denne guidede helikopterturen vil gararantert bli et minne for livet!

  • Guidet tur over Oslo, Bergen eller Verdal
  • Mulighet for tilrettelagt rute
  • Perfekt både for lokale og turister
  • Opplevelse for inntil tre personer

Om opplevelsen

Gi en helikoptertur i gave! Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge ovenfra og ned. Gi et gavekort på en uforglemmelig reise med en unik utsikt over noen av Norges flotteste byer. Prøv sightseeing på en litt annerledes måte eller gjenoppdag byen din i et nytt perspektiv. Denne opplevelsesgaven lover masse interessant informasjon, spektakulære utsikter og et godt overblikk. En perfekt gave til familien, eller bli med selv og imponer venner. Helikopterturen vil garantert bli et minne for livet!

Man får se byenes kjente landemerker og turistattraksjoner fra luften med egen guide. Det er mulighet for å tilrettelegge rutene etter ønsker. Med en helikoptertur over Oslo kan man ta turen over operaen og øyene i fjorden. Helikopteret tar inntil 3 personer.

Sightseeing med helikopter er en effektiv måte å gjøre seg kjent på. Kommer man høyt nok, kan man faktisk se at jorda er rund. Dette er opplevelsen for den som ønsker en opplevelse utenom det vanlige, det kiler i magen når helikopteret tar av og når høyder som gjør biler og hus små.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Film fra YouWish leverandør. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse fra sted til sted.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen gjelder for inntil tre personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Oslo, Verdal, Bergen
Varighet

30 min

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Christine Graff Kvinne 22 år

Christine Graff

19 July 2017

Ikke fornøyd, bestilte tur over Trondheim, men måtte dra til Verdal..