Leopardkjøring

6250kr Pris/person

Tilgjengelig i Gardermoen

Oppgi antall

Unik opplevelse i en Leopard stridsvogn, det finnes kun tre private av denne i verden. Med en toppfart på 70 km/t og vekt på 43 tonn er Leoparden et imponerende syn. Gi bort en opplevelsesgave ulikt alt annet

  • Tysk stridsvogn
  • Kun tre private Leoparder i verden!
  • Toppfart: 73 km/t
  • 105mm kanon
  • Kampvekt på utrolige 43 500 Kg

Om opplevelsen

Å sitte på i tanks er en hemmelig drøm for mange, svært få har noen gang fått muligheten til å se inni en ekte stridsvog, og enda færre har fått sitte på! Opplevelse begynner med en leksjon om vognen, her får man lære litt om vognen som man kanskje ikke visste. Etter dette får alle sitte på en tur i fastsatt løype, mens en instruktør kjører i terrenget.

Etter endt opplevelse er det mulighet for å låne grillområdet. Her har man med seg medbrakt, husk grillkull, tennveske, ved og grillklype. Etter dette tas det bilder, og de som ønsker får også med seg en filmsnutt av opplevelsen.

I en Leopard 1 sitter vognføreren sitter foran til høyre i skroget, med vognkommandøren og skytteren til høyre og laderen til venstre i tårnet. Både laderen og vognkommandøren har luker i tårntaket. Mannskapet har til sammen 13 periskoper for utsyn. i dag finnes det bare tre Leoparder i verden som er på private hender, og dette er en av dem. Vognen har en toppfart på 73 km/t, kampvekt på 43 tonn og er utstyrt med en 105mm kanon.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 16 år

Når?

Året rundt

Sted
Gardermoen
Varighet

Cirka 30 minutter

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler