Ølskole

Dette er en svært populær opplevelse. Over 800 personer har kjøpt den.

450kr Pris/person

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

Ølskolen lærer deg det meste som er verdt å vite om øl på to timer. Man får et godt innblikk i ølkultur, brygging, og selvsagt får man smake på øl. Denne skolen gir en lyst til å gjøre leksene sine!

  • Lær om ølkultur, ølhistorie og brygging
  • Ølsmaking som en del av kurset
  • Tre øl og inntil 13 smaksprøver inkludert

Om opplevelsen

Et gavekort på opplevelsen ølskolen kan fort være årets gave for mange. Det er et morsomt og lærerikt ølkurs, som gjennom dyktig formidler og massevis av smaksprøver lærer bort alt man kan få med seg av ølkunnskap på to timer. Man får blant annet lære om ny og gammel ølkultur, ølets historie, selve bryggeprosessen og hva som skiller ulike øltyper.

Ølkurset inkluderer selvsagt også ølsmaking, slik at man praktisk kan tilnærme seg pensum. Ølskolen inkluderer tre enheter øl til konsum og inntil 13 smaksprøver.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt, en gang i måneden

Sted
Oslo
Varighet

2 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Aldersgrense 18 år, deltakerne må være edru.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler