Ølskole

450kr Pris/person

Oslo

Oppgi antall

Over 500 har kjøpt opplevelsen

Ølskolen lærer deg det meste som er verdt å vite om øl på to timer. Man får et godt innblikk i ølkultur, brygging, og selvsagt får man smake på øl. Denne skolen gir en lyst til å gjøre leksene sine!

  • Lær om ølkultur, ølhistorie og brygging
  • Ølsmaking som en del av kurset
  • Tre øl og inntil 13 smaksprøver inkludert

Om opplevelsen

Et gavekort på opplevelsen ølskolen kan fort være årets gave for mange. Det er et morsomt og lærerikt ølkurs, som gjennom dyktig formidler og massevis av smaksprøver lærer bort alt man kan få med seg av ølkunnskap på to timer. Man får blant annet lære om ny og gammel ølkultur, ølets historie, selve bryggeprosessen og hva som skiller ulike øltyper.

Ølkurset inkluderer selvsagt også ølsmaking, slik at man praktisk kan tilnærme seg pensum. Ølskolen inkluderer tre enheter øl til konsum og inntil 13 smaksprøver.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt, en gang i måneden

Sted
Oslo
Varighet

2 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Aldersgrense 18 år, deltakerne må være edru.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler