Opplev Hordaland

1699kr Pris/person

Voss

Oppgi antall

Over 50 har kjøpt opplevelsen

Gi bort en naturskjønn reise med sightseeing og action som sent vil glemmes. Den vestlandske naturen er som tatt ut av et norsk eventyr med sine vakre fosser og små, idylliske fjellgårder i bratte skråninger.

  • Adrenalin og sightseeing på samme tid
  • En heldags rundtur
  • Fjordsafari med RIB båt
  • Idyllisk togreise
  • Mountainbiking 11 km
  • Alle togturer, og leie av mountain bike er inkludert

Om opplevelsen

Denne rundturen i vakre Norge kombinerer det beste av sightseeing og fysisk aktivitet, en spennende og annerledes måte å utforske vårt vakre land på! I løpet av en dag får man en rundtur med både idyllisk togreise, mountainbiking og adrenalinpumpende RIB safari, før man returnerer til utgangspunktet.

Om turen

Turen starter i Voss, her tar man seg innover med tog og får tid til å nyte togturen og det vakre naturlandskapet. Flåmsbanen er en del av togstrekningen, og det er her turen virkelig begynner å bli spektakulær! Flåmsbanen er den bratteste togstrekningen i Nord-Europa, og naturen underveis kan ta pusten fra noen hver.

Fremme i Berekvam er det på med hjelm og sykkelutstyr. Her går ferden videre med mountain bike, ned en 11 km lang bakke med fantastisk utsikt underveis. En guide følger med hele veien og viser de beste utsiktpunktene, slik at man ikke går glipp av noe. Vel nede byttes sykkel ut med RIB, en hurtiggående båt med masse hestekrefter, i et vanvittig tempo utforskes disse fjordene som er Norges stolthet. RIB safarien går innom både vakre Aurlandsfjord og Nærøyfjord og ender i Gudvangen. Tilbake til Voss går turen med bil via Stalheimskleivane, de med høydeskrekk vil kjenne det kile i magen.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og gjøres i gruppe sammen med andre.

Alder

Fra 12 år

Når?

Sommerhalvåret

Sted
Voss
Varighet

En hel dag

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls
Viktig informasjon

Normal god fysikk.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler